sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Isänpäiväkakku

Jännitin kovasti tämän kakun tekoa, koska en ollut koskaan (lukuunottamatta yhden puolipallon mallisen kakun päällystysyritystä) päällystänyt täytekakkua sokerimassalla. Vaikkei minulla ollutkaan kaikkia tarvittavia välineitä kuten siloittimia tai edes kunnollista kaulinta, niin ihan hyvin tämä onnistui. Niin, ja niitä leivontavehkeitäkin on tilattu jo lisää.


Koristeet tein eilen illalla. Sokerimassasta nekin. Ensin oli tarkoitus tehdä pelkkä hevosenkenkä, mutta se näytti niin orvolta että päätin koittaa tehdä sen keskelle vielä hevosen pään. Aihe tulee isäni ainoasta harrastuksesta, hevosista/raveista. Ja tuo kakun hevonen on olevinaan yksi isän hevosista.


Kakussa oli mehevä suklaapohja ja täytteenä mm. hedelmiä.


Kuten kuvasta näkyy, mentiin viemään kakku työpaikalle eli meidän kaupalle. Mikko sai syödä tätä samaa kakkua. En viitsinyt alkaa tekemään hänelle omaa, kun olen itse herkkulakossa ja lapset eivät pahemmin täytekakuista välitä. Olisi saattanut jäädä puolet syömättä.

Hyvää isänpäivän jatkoa kaikille :)


6 kommenttia:

 1. Muhkea kakku ja upeat koristeet ilman muotteja vielä tehty.

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin olet saanut tuon sokerikuorrutteen laitettua tuohon kakun päälle. Ei yhtään ryppyjä eikä repeämää :) Helppoahan se on, kun vaan kaulii massan ensin riittävän isoksi, että sitä riittää reilusti kakun yli joka puolelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, suottajännitin näin paljon kuorruttamista.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)