maanantai 6. tammikuuta 2014

Lukuvinkki

Ostin Viialle ja Matildalle joululahjaksi Topeliuksen lukemisia lapsille -kirjan. Tämä on ollut Viialle todella mieluinen. Meillä luetaan usein iltasatu mutta välillä se jää syystä tai toisesta välistä. Nyt ollaan luettu tätä kirjaa järjestyksessä.


Kirjan sadut on vähän erilaisia kuin nämä nalle puhit ym. Ainakin meillä uppoaa tämän tyyliset sadut paljon paremmin. Nämä on minun mielestäni niitä oikeita satuja. Kun tarina on tarpeeksi mielenkiintoinen, vain yksi kuva per satu riittää.


Eilen luettiin vattumadosta, toissa iltana jättiläisestä.4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään enemmän noista "kunnollisista" tarinoista (ja pojat, ei ne vastaan pistä). Uuden iltasatu kirjan metsästäminen on hauskaa muuten, mahdollisimman paksu pitää olla ja tarinan semmonen että jaksaa itsekkin keskittyä ja lukea sitä.
  Ja juu, luen iltasadun pojille vaikka osaavatkin itse kohta kumpikin lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on yksi satukirja, joku klassikko vissiin oleviaan, paksu kirja. Ja aivan pimeitä satuja. Täytyy kaivaa esille mikä kirja se oli. En lukenut kuin yhden siitä.

   Poista
 2. Juu, kunnollinen satu pitää illalla olla. Päivällä voi lukea Nalle Puheja ja cars-kirjoja.. Topeliuksen satuja meillä ei olekkaan luettu. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)