sunnuntai 12. tammikuuta 2014

10 -vuotis synttärit

Tänään vietettiin Veeran 10 -vuotis syntymäpäiviä niinkuin otsikkokin kertoo.


Vieraat oli mukavia ja Veera sai kivoja lahjoja, kaikista mieluisimmat taisivat olla pastelliliidut, joita onkin jo toivonut pitkään. Minä en vielä antanut Veeralle muuta lahjaa kuin yhden tyynyliinan. Ajattelin katsoa ensin, mitä nyt saa lahjaksi muilta. Vasta kun oli joulukin, on lahjan keksiminen vielä vaikeampaa enkä haluaisi antaa mitään hätiköidysti ostettua. Puman laukku ja uudet kengät olisi vielä toivomuslistalla, joten ehkä sitten toisen niistä hankin.


Kakun sisällä oli banaania ja persikkaa. Ei hajuakaan miltä maistui, mutta näytti kelpaavan. Herkkulakko on ja pysyy, sitä ei synttärit kaada. Kaverisynttäreitä vietetään sitten tiistaina. 4 kommenttia:

 1. Kiitos herkuista, hyvin upposivat!
  T:Laukaan herkkuperät

  VastaaPoista
 2. Onnea sankarille ja äidille! Ihailen itsekuriasi herkkulakon suhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos :) Jos pöydät olis notkuneet salmiakkisuklaata, olis saattanut olla vaikeaa mutta nyt ei tehnyt tiukkaa. Vaikkakin pöydässä olleet suklaa-kaura keksit on mun herkkua myöskin. Ja se vikahan mussa just on, että en osaa ottaa vain yhtä tai kahta. Näiden muutaman super herkun kanssa kun se menee niin etten lopeta ennekuin paketista näkyy pohja....

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)