maanantai 6. tammikuuta 2014

Siemennäkkäriä ja lenkkiä

Tein tänään siemennäkkäriä Pirkan nettisivuilta löytyvällä ohjeella. Tai no muutin ohjetta seesaminsiementen osalta. Meiltä löytyi vain kuorimattomia joten käytin niitä. Tämä oli hyvää. Varsinkin juuri uunista tulleena kun voi suli siihen päälle. Sopii myös niille joilla on gluteeniton ruokavalio.


Levitin mössön pellille ympyrän muotoon ja leikkasin sitten siitä kätevästi kolmioiksi. 

Tulin juuri lenkiltä. Alkuun kävelin, ja loput juoksin, vaunujen kanssa. Oli ilo huomata ettei juoksukunto ole mihinkään huonontunut vaikka en olekaan päässyt niin usein juoksemaan enää. Valitettavasti koko raskausajan ja kesän poissa olleet reumakivut on alkaneet hiipiä pikkuhiljaa takaisin. Saattaa olla hyviä viikkoja, sitten välillä huonoja viikkoja, toisinaan jopa todella huonoja päiviä. Jostain syystä käveleminen on pahempi polvilleni kuin juokseminen.


Voin todeta että tämä juoksulenkin jälkeinen fiilis hakkaa mennen tullen sen suklaalevyn jälkeisen fiiliksen. Voitanee siis todeta, että tämän sokerihiiren keväällä aloittama elämänmuutos on tullut jäädäkseen. Älä käsitä väärin, kyllä mä suklaata rakastan edelleenkin!

Kuva Pinterest

2 kommenttia:

  1. Mä luulen et toi siemennäkkäri ois mun pahin painajainen, sillä en tykkää yhtään edes leivästä jossa on siemeniä...! Mut oishan se terveellistä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä Viia kans ilmoittaa ettei halua syödä leipää jossa on "pähkinöitä". Minä taas puputan siemeniä pelkältäänkin.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)