lauantai 4. tammikuuta 2014

Herkkulakon "herkut" ja pikku jyrsijä

Kyllä. Voisin ihan hyvin imaista nyt levyllisen salmiakkisuklaata ja puputtaa päälle tuolta kaapista vähän suklaa-kaurakeksejä. Mutta tuli lupauduttua siihen herkkulakkoon joten tänään herkuttelen hedelmillä sekä illalla fetajuustolla. Omena oli virhe, kutittaa suuta.


Hedelmiä ei kovin paljoa tule viikolla syötyä, olen enemmän marja ihmisiä. Iltapalaksi juon aika usein mustikoista, mansikoita ja sokeritonta&rasvatonta rahkaa sisältävän smoothien.

Ruuanlaittovastuu on nyt mun työpäivinäni isillä. Eilen töistä tullessa oli karsee nälkä, ja näin hyvät pöperöt odotti kotona. Kanaa, tummaa riisiä, joululaatikoiden (paistoerä2 ) jämiä, salaattia ja keitetyt vihannekset. Kännykällä äkkiä kerkesin napata kunvankin.


Ja se jyrsijä. Se on Matilda. Hampaita huomasin heti 9kk postausta seuraavana päivänä tulleen kaksi lisää. Nelivedolla mennään joka paikkaan, syödään kaikkea mikä eteen sattuu. Olen sydän syrjällään ja lähes panikoituneena vilkuillut lattioita vähän väliä pikku tavaroiden löytämisen pelossa. Tänään olen ehtinyt kaivaa tytön suusta nippusiteen pätkän, karkkipussin kulmapalan, tuohta ja Viivin kännykän sim kortin kotelon (??) sain kädestä. Oli juuri suuhun menossa.Matilda on myös alkanut kaluta olohuoneen Malm kaluston laatikon reunaa niin että siitä irtoaa jo maali. Myöskin kivisen takan kulmaa käy jyrskyttämässä hampaillaan. Siitä kuuluu todella inhottava ääni ja Mikko sanoi että Matilda muistuttaa hyljettä jotka järsii jäätä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)