keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Matildalle alesta

Mikko osti Matildalle Reiman alesta ensi talveksi toppahaalarin. Täytyy vain toivoa että koko meni nappiin.


Nämä meidän ekat Metsolat ikinä tilasin jo joku aika sitten. Siellä ei oikein ole ollut mitään meidän tyylistä. Nämä pöksyt oli kuitenkin saatava koska isällään on yhdessä vauvakuvassa muistaakseni saman tyyliset jalassa.


Ja pinkki body.


AT Lastenturvalla oli alessa tällainen imukuppihylly ja kuppisetti Flexi Bathiin. Nämä kumimaiset kipot pysyvät hyvin pienessäkin kädessä ja ovat joustavia eivätkä kovia. 


Ja hyvinhän niillä leikki sujui :)Voisin muuten suositella kyseistä kauppaa. Nettisivuille pääset täältä. Toimitus on todella nopea ja yhteydenpito tilauksen suhteen nopeaa ja huolehtivaista. Ammetta tilatessani oli jostain syystä lähtenyt kaksi eri tilausta samasta ammeesta niin minulle soitettiin ja varmistettiin että halusinko kaksi samanlaista ammetta eri tilauksissa vai onko käynyt joku virhe. Kerran tilauksessa oli Ainun lusikoita joista oli punainen väri loppunut. Heti tilauksen jälkeen tuli tekstiviesti sopiiko lusikat korvata jollain muulla värillä. Hyvää asiakaspalvelua siis kaikinpuolin.2 kommenttia:

  1. Minä tykkään metsolan vaatteista. Kiva toppahaalari, itsekkin olen metsästellyt alesta ensi vuoden toppahaalaria keskimmäiselle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne Miina ja Manu kamat oli kivoja myöskin. Ehkä nää nyt alkaa enempi kolahtaa muhunkin :)

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)