keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pilviä

Valkoisia pilviä seinällä ja sohvalla. Mustia mielessä. Hyvät uutiset edes jostain suunnasta olisi nyt enemmän kuin tervetulleita!


Tällaisiakin tyynyliinoja olisi. Ei vaan ole tähän kokoon vielä tyynyjä. Pitäisi hankkia nuita 40x60cm sisustyynyjä kun tuntuu olevan aina pula niistä.


Pakkanenkin ärsyttää. Talvessa ei ole kertakaikkiaan mitään hyvää. Ja kyllä, minä saan valittaa pakkasesta, sekä helteestä, koska en siedä kumpaakaan. Vaikka mieli saattaisikin sietää, elimistö on eri mieltä. Kaikki siltä väliltä käy. Ei olisi haitannut yhtään vaikka olisi satanut vettä kevääseen saakka.

No olipas ankeaa. Ehkä viikonloppuna jotain vähän iloisempaa? 

7 kommenttia:

 1. Pilvet ovat kivoja, ei kylläkään nuo elämän todelliset mustat pilvet jotka täällä on pyörineet ajatuksissa suunnasta jos toisesta. Olen vähän pyöritellyt ajatusta tapetoida meillä tuollaisella harmaa-valkoisella salmiakkitapetilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee se! Yllytän, tulis varmasti todella hieno. Vaikken tiedäkään paikkaa edes, mutta olen sellaisesta tapetista haaveillut itsekin joskus.

   Poista
 2. Ikäviä noi mustat pilvet. :( Toivottavasti vaalenevat ja aurinkokin pilkottaisi pilven takaa. Asioilla on tapana järjestyä! Niin minäkin ajattelen, kun koitan nauttia elämästä täällä remontin ja kosteusvahinkojen (niitä onkin kaksi!) keskellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei hemmetti :o Missä se toinen on? Eiköhän siinnä olisi jo yhdessäkin ollut liikaa :(

   Poista
  2. Kodinhoitohuoneessa oli lämpöpatterin putki vuotanut, mutta onneksi vain tipan silloin tällöin. Pieneltä alueelta kaivettiin kosteat materiaalit pois ja vaihdettiin kuivat tilalle. Eli tuo toinen juttu olikin tosi pieni. Nyt on kädet kyynärpäitä myöten ristissä, ettei enää hirveästi tulisi mitään yllätyksiä. Muutama juttu kyllä vielä on kesken, mistä en uskalla tässä vaiheessa kirjoittaa..

   Poista
  3. Onneksi oli sitten vain pieni juttu, vaikka ei nekään kivoja ole. Pidän peukkuja että mitään ikävää ei enää löytyisi :(

   Poista
  4. Mieheni menetti eilen äidi, Matilda mummon ja minä ihanan anopin. Kolmas menetys kolmen kuukauden sisään. Mietin, kenen vuoro on helmikuussa :(

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)