torstai 9. tammikuuta 2014

Näitä päiviä

Arki töineen päivineen on lähtenyt ihan kivasti käyntiin. Luulenpa että ne varsinaiset haasteet kiireineen alkavat sitten helmikuussa kun Mikko palaa isyysvapaalta töihin ja lapset aloittavat perhepäivähoitajalla. Tulee myös enemmän haastetta ensi kuun työvuorojen miettimiseen. Ollaan siis samassa paikassa töissä.

(Viian piti saada koittaa myös)

Matildan yöt on menneet vähän hulinaksi. Tyttö on nyt muutaman päivän toistanut sitä että yöunille nukahdettuaan herää touhuamaan sängyssään, ihan kun olisi vain ottanut päikkärit. Viime yö kuitenkin meni ihan hyvin. Ehkä tämä uusien taitojen oppiminenkin osaltaan vaikuttaa näihin levottomiin öihin.

(ennen nukkumaanmenoa piti vielä "pönöttelyä" treenata)

Ihme kyllä, olen huonosti nukutuista öistä huolimatta jaksanut töissä ihan hyvin. Toissa yönä piti vielä askarrella synttärikutsujakin. Esikoinen täyttää lauantaina 10 vuotta (KÄÄK!) ja häntä juhlimme sunnuntaina sukulaisten ja ensi viikon tiistaina koulukavereiden voimin.


Synttäreistä huolimatta, herkkulakko pitää. Tänään on siis yhdeksäs päivä menossa ja pahimmista herkkuhimoista päästy jo ohitse. Olisiko muuten jollain jotain hyvää ja sokeritonta välipalavinkkiä jos mitään hedelmiä ja leipiä ei lasketa? Joskus töissäkin kaipaisi jotain muuta välipalaksi kuin sitä rahkaa jota usein syön iltaisin. Kuitenkin päädyn kauppaan vain hyörimään ja pyörimään ja nappaan joko sen iänikuisen banaanin tai tyydyn pelkkään kahviin. 


Huomenna on jännä päivä. Mennään ottamaan tatuointeja ja paikanpäällä pitäisi olla jo klo 9. Tietää siis aikaista herätystä.4 kommenttia:

 1. Meillä syödään paljon Yosa "jogurtia", isoin syy se että se on maidotonta ja soijatonta, mutta mielestäni myös hyvänmakuinen ja todella terveellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy testata muuten sitä uudestaan. Joskus yläaste/lukioaikana olen sitä kerran maistanut ja se oli koostumukseltaan jotenkin sellainen että jäi syömättä. Voi olla että nyt uppoaisi hyvinkin. Kiitos vinkistä.

   Poista
 2. Se jugurtti missä on kannessa mysliä on kans tosi hyvää. Nam!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, oonkin joskus maistanut sitä ja Veerakin tykkää siitä myös :)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)