keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Banaanilättyset/pannarit

Teki aiemmin viikolla hirveästi mieli pannaria. Tänään sitten muistin nämä terveellisemmät banaanilätyt. Kaikkihan nämä jo varmaan tietää mutta laitanpa nyt ohjeen tähän. 

Näiden valmistus sujuu tosi kätevästi smoothie twisterillä mutta ihan haarukkakin käy muussausvälineeksi. Minä pyöräytin 2 munaa ja yhden kypsän pehmeän banaanin edellämainitulla kapineella soseeksi ja sitten vain paistelin letut pannulla. Paistamiseen voi käyttää kookosöljyä/voita tms. Smoothie twisterin pullosta oli myöskin helppo kaataa "taikinaa" sopiva määrä pannulle.


Helppoja, nopeita ja todellakin oiva vaihtoehto perinteisille sokeri-rasva-vehnä lettusille. 3 kommenttia:

 1. Täällä yksi joka ei oo noita kokeillut. Varmaan kun se rasva ja sokeri puuttuu :D mutta nyt menee ehdottomasti kokeiluun! Ja edelliseen aiheeseen vielä, en oo fb:ssa mutta tuon "laatuviihteen" innoittamana hetken jo harkitsin liittymistä :D tosin luulen että esim vauva.fi sivusto ajaa saman asian tarvittaessa :) ja noihin samoihin, ainakin osaan, ärsytyksen aiheista olen törmännyt myös huutiksessa myydessäni. Siksi suurin osa lasten vaatteista menee nykyisin meiltäkin perinteisen kirpparin kautta kiertoon. Rajansa mittailulla ja kuvaamisella parin euron jutuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauva.fi on kans aika paha. Siellä en kylläkään oikeastaan muuten käy muutakuin sitten kun joku löytää hyvän jutun ja linkittää sen fb.

   Poista
  2. Joo mullakaan ei kovin usein ole ollut tarvetta mennä sinne järkyttymään :D riittää kun tietää että jos kaipaa kyseenalaista viihdettä niin sieltä sitä taatusti löytää ;)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)