maanantai 12. tammikuuta 2015

Putkeen meni

Meillä oli tänään herätys klo 4. Matildan korviin laitettiin putket ja sairaalassa piti olla viimeistään 7.15. Matilda on lapsistani ainut joka on kärsinyt monista korvatulehduksista. Ensimmäinen oli alle kuukauden vanhana. Viime vuonna oli kevättalvella muutaman tulehduksen jakso ja sitten nyt syksyllä uusi ja saatiin lähete putkitukseen. 


Aikaa saatiin odotella aika kauan (yli 2kk) ja saatiin postissa kaksi kirjettä joista toisessa luki että tulemme saamaan putkitusajan tekstiviestillä ja toisessa että aika tulee kirjeitse. Tekstiviestillä se sitten lopulta tuli.


Putkitus onnistui hyvin. Molemmat korvat olivat täysin terveet tällä hetkellä. Matilda heräsi nukutuksesta aika pian. Verrattuna siis Veeran viimekesäiseen vatsalaukun tähystykseen, silloin odoteltiin heräämistä aika kauan. Juominen ja syöminen maistuivat heti heräämisen jälkeen. Varsinkin jäätelö. Vartin päästä tyttö olikin jo täydessä touhussa leikkimässä. 

Ei mikään ihana kokemus katsoa ja kuulla kun kirkuva lapsi kärrätään häkkisängyssä leikkaussaliin, mutta eipä tuosta tainnut traumoja jäädä lapselle eikä äidillekään. Noihin toimenpiteisiin kannattaa kyllä ottaa vanhempien omat eväät mukaan. Hiton kalliissa sairaalan kahvilassa oli niin pienet leivätkin ettei niistä tullut kuin äkäiseksi.Ilman saattajaa ei näihin nukutusta vaativiin operaatioihin saa mennä. Olen siis jo toista kertaa kiitollisuudenvelassa ystävälleni joka lähti taas mukaan. Ei mikään hauska reissu herätä ennen viittä  köröttelemään sairaalaan. 

4 kommenttia:

 1. Suloinen tyttönen ♥ hyvä kun pääsitte putkitukseen, toivotaan että nyt helpottaa korvien osalta! Pikaista parenemista!

  VastaaPoista
 2. Meillä tuosta aikaa jo 12 vuotta, mutta muistan sen ikuisesti kun itkevä tyttö vietiin sylistäni salin puolelle. Yksityisellä, jos ois ollu vakuutus, olis saanu nukahtaa syliini. Toivottavasti apua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä ei isi tullut putkitukseen mukaan sen takia että tuommoiset hetket ottaa sille liian koville :(

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)