sunnuntai 18. elokuuta 2013

Isojen tyttöjen huoneessa

Kaksi vuotta sitten luovutin talon kolmesta makuuhuoneesta sen isoimman lapsille. Nehän siellä huoneessaan enemään aikaa viettävät ja tilaa tarvitsevat. Silloin remontoin itselleni toisen pikku makkareista mutta lastenhuoneeseen jäi samat tapetit jotka vaihdettiin kun 7 vuotta sitten tähän muutettiin. Olen lykännyt ja lykännyt remontin aloittamista siellä, mutta nyt kun pikku tyttö 3 v. oli aloittanut omatoimisesti tapettien rapsuttelun, ei kestä enää hermot katsella niitä seiniä. 


Nuo kolme pienempää valkoista länttiä joiden keskelle on piirretty mustekynällä ovat siis pikku neidin tekosia. Kuten kuvasta näkyy, irtoaa tapetti melko helposti. Seinään jää tuon violetin kerroksen jälkeen tapetin pohjakerros joka sekin irtoaa aika kivuttomasti kun vaan kastelee ensin.


Jotain tällaista olin ajatellut. Expedit hylly kahdella työtasolla jakamaan tilaa. Yksi keltainen (siihen päädyin, mintunvihreä oli toinen vaihtoehto) seinä ja kaksi valkoista seinää. Marimekon Karkuteillä -kangas olisi kiva mutta todennäköisesti päädytään tyttöjen kanssa johonkin muuhun. Tuossa kankaassa kuitenkin niitä värisävyjä joita tullaan käyttämään.


Pikku M nukkui ennätykselliset 13 tunnin yöunet nukahdettuuan poikkeuksellisesti jo klo 21 (normaalisti kukkuu siihen klo 23 saakka suunnilleen).


Aamupalat muumeista ja seinien kimppuun!

Kuva Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)