maanantai 26. elokuuta 2013

Kolmen euron tarjotin

Bongasin fb kirppikseltä kynttilöiden polttoalustaksi tällaisen ihanan tarjottimen 3 eurolla.


Tarjotin pääsi käytävään rottinkikaluston pöydälle (kalustosta ja sen maalausoperaatiosta lisää myöhemmin). Oon etsiskellyt harmaita kynttilöitä ja niitä ei tunnu löytyvän täältä päin oikein mistään. Täytyy seuraavalla kaupunkireissulla katsella jos löytyisi.

Haussa olisi myös ruokailutilaan korihyllykön tilalle astiakaappi. Ruokailutilassa yksi astiakaappi jo takan ja leivinuunin välissä on mutta se on aivan täyteen ahdettu. Mää kun ihan pikkusen vähän tykkään noista astioista. Kaappi sais olla sellainen yksinkertaisen/pelkistetyn näköinen ja kohtuuhintainen. Kohtuuhintainen meillä tarkoittaa alle 300€. Varsinkin kun sen ei tarvitsisi olla kovinkaan korkea. Esim. tämä olisi yksi vaihtoehto.


Ikeaa. Tietty. Ei liian korkea, pelkistetty, ja hintaakin vain reilut 200€. 

Tää korihyllykkö siis kätkee sisälleen neiti uhmatuhman pieneksi jääneitä vaatteita jotka luonnollisesti siis siirtyvät sitten seuraavalle pitäjälle, pikku M:lle. Tän voisi siirtää kodinhoitohuoneeseen vitriinin tieltä. Raivasin muuten just kunnon kasan rojua tosta päältä viikonlopun remontointien jäljiltä. Ruuvimeisseliä, pistorasian kuoria, vasaraa, mittaa ja muuta sellasta nättiä ja sisustukseen sopivaa.


Tuossa valko-harmaassa laatikossa on hiuspompuloita ja tuo pikku arkku on oltava lipaston vieressä että 3v:kin ylttää sieltä pampuloita hakemaan kun sen päälle kiipeää :D

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)