keskiviikko 21. elokuuta 2013

Kivoja juttuja. Ja myös vähän vähemmän kivoja.

Aloitetaan niistä kivoista. Kävin eilen pappalassa eli mun isän luona tonkimassa ja löysin muutamia aarteita. Mm. Pauligin vanhan kahvipurkin sekä emaliastioita. Olinkin jo pari kuukautta miettinyt sopivaa säilytysastiaa konetiskitableteille. Sellaista kivan näköistä, sopivan kokoista ja mielellään kannetonta joka sopisi tiskikoneen yläpuolella olevaan lasi/mukihyllyyn. Yksi emaliastioista oli siihen juuri sopiva.


Aika kiva, vai mitä :) Vielä tarviis keksiä vauvan muovilusikoille joku säilytyspurkki myös. Ne kun vie lusikkalaatikossa turhan suuren tilan. Esille niitä tuskin kuitenkaan haluan mutta purkin voisi laittaa kaappiin.


Mä niiiiin haluisin keittiöön tällaisen vaakan. Toiskohan joulupukki? Eilen posti toi pikku M:lle myös kahdet Duns Swedenin iloisen väriset sukkikset. Tais olla käsialasta päätellen mummopostia ;)


Sitten niitä vähemmän kivoja juttuja. Vauva valvoi eilen myöhään, nukkui yön poikkeuksellisen huonosti ja heräsi aamulla aikaisin. Puolen yön jälkeen toiseksi vanhin tyttö kävi sanomassa ettei saa nukuttua. Olin varma että kävelee unissaan. Neljän aikaan sitten huuteli sängystään että päähän koskee ja kävin antamassa särkylääkettä. Tyttö oli aivan tulikuuma ja valitti myös kurkkukipua joten sai jäädä tänään kotiin potemaan. Plääh. Toivottavasti tauti ei leviä koko sakkiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)