perjantai 16. elokuuta 2013

Puusohva

Siirrettiin muutama päivä sitten puusohva käytävästä ruokailutilaan ruokapöydän ääreen. Meillä ei siis syödä keittiössä (jota voisi helpoiten kuvailla pitkulaksi putkaksi). Sohva on kuitenkin aika matala suhteessa ruokapöytään joten eilen silputtiin yksi 10cm korkuinen patja siihen pehmusteeksi. Patjan päälliseksi tilasin Anttilasta kerniä. Olipas homma löytää yksivärinen/hillitty/silmää miellyttävä ja oikean värinen (musta/harmaa) kohtuuhintainen kerni. Tämänkin löysin vahingossa, se kun oli nimetty vahakankaaksi, mitä se mitä ilmeisemminkään ei ole. Hintaa vain 12,90€/metri.

Mietin pitkään mustan ja harmaan välillä. Tilasin harmaata ja nyt jo mietin miksi en tilannut sitä mustaa. Oli suunnitelmissa ommella mutta koska en ole oikeen ompelukoneeni kanssa väleissä ja talosta löytyi riittävä määrä hakaneuloja eikä minkään pussukkamallisen pujottelu superlon patjan päälle jaksanut innosta niin virittelin hakaneuloista ja kuminauhoista omanlaiset patentit. Helppo irrottaa sitten pesuun.


Tällainen siitä tuli. Tyynyt on siltä ajalta kun sohva oli vielä käytävässä. Tilasin lisää tyynynpäällisiä. Kun ne tulee niin saa nähdä mitkä tuohon sohvalle loppujenlopuksi jää. Nuo hauskat pallovalot sain nimipäivälahjaksi. Toivolan vanhalta pihalta ostettu. 


Wii on ollut sadepäivien ilo mutta jospa tänään päästäs puistoonkin. Pääseehän sinne sateellakin, mua ei vaan kiinnosta silloin sinne mennä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)