torstai 22. elokuuta 2013

Pläääääh

Aamu alkoi huonoilla ja vielä huonommilla uutisilla joten tapettien repiminen kiinnostaa just nyt kuin kilo p*skaa. No onni sinänsä että ne on kuitenkin saatava tänään revittyä loppuun sillä huomenna alkaa maalaus ja lauantaina jatkuupi. n. 150 kertaa on tyttö raivannut nuo kamansa tuosta lattialta supumpaan ja kaappiin ja tältä siellä nyt silti näyttää. Jipii.


Enää ei paljoo irrotettavaa ole joten eiköhän tuo nopsaan hoidu. Eilen en saanut kiskottua kuin 2 vuotaa. Sensijaan sain siivottua erinäisiä rojukoreja ja -läjiä. Jännä miten sitä keksiikään aina kaikkee paljon mielenkiintoisempaa kun olisi jotain inhottavampaa hommaa tehtävänä.

Tänään on myös tilattu tuonne huoneeseen uusi sähköpatteri asennuksineen. Se edellinen patteri kuin mystisesti vaan hajosi.

Loppuun vielä keittiön pilttikori in action ja erittäin valokuvaukselliset banaanit uudessa vanhassa hedelmävadissamme joka on huomattavasti kohtuullisemman kokoinen ja meille sopivampi kuin ikean stockholm kulho (josta hankkiuduin jo eroon).


2 kommenttia:

  1. mä niin vihaan myös tota tapetin repimistä! Nähään lauantaina :) -MH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin minäkin mut nyt ne on revitty ja huomenna meen maalikauppaan :) Mikki maalasi huonetta, keltaista ja valkoista :) nähhään.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)