keskiviikko 12. marraskuuta 2014

10 joululahjatoivetta

Multa pyydettiin postausta joululahjatoiveista ja tässäpä se nyt tulee. Ja kyllä, tämä postaus koskee nyt ihan oikeita lahjatoiveita, ei mitään "että maailmassa ois rauha" -jeesustelua, vaan ihan realistisia juttuja. Ja se, ettei aikuisten kesken tarttis vaihtaa lahjoja, on mun mielestä ihan höpöhöpöä. Aikuisetkin tarvii lahjoja. Edes yhden. Ainakin minä. Silti voin tänäkin vuonna vilpittömästi sanoa, että nautin lahjan antamisesta enemmän kuin sen saamisesta. Siksi pyrin miettimään jokaisen lahjan kohdalla, mistä sen saaja todella pitää, mitä tarvitsee ja mitä arvostaa.

Kaikkien lahjojen ei tarvitse olla aineellisia. Lupauksetkin käyvät lahjasta ihan hyvin. Arvostan paljon myös itse tehtyjä lahjoja, ja pyrin mahdollisuuksien mukaan tekemään osan antamistani lahjoista itse. Nimimerkillä neulon yötä myöten niskat jumissa ;)

Mutta siihen listaan.

1. Lapsenvahti 2 päiväksi ja yhdeksi yöksi. Matilda on nyt yli puolitoistavuotias, ja me ollaan Mikon kanssa käyty yhtenä iltana Matildan nukkumaanmenon jälkeen viettämässä muutama tunti meidän kaverin luona (ja kerran leffassa). Hurjaa, vai mitä. Olisi ihan kiva päästä kerran viettämään kokonainen päivä ja ilta yhdessä, ilman että tarvitsee illalla miettiä että monenko tunnin päästä pitää herätä hoitamaan lapsia.

2. Marimekon astioita (ei unikkoa). En voi mitään sille että nämä vetävät nyt kovastikin puoleensa! Mikon mielestä hullua, mutta ei kysytä siltä.





3. Jotain itsetehtyä. Villasukat, lapaset, kori. Mitä vain!

4. Lahjakortti Ikeaan. Toimii aina!

5. Tupperware kaulin. Mulla ei ole kunnollista kaulinta, ja tämä vedellä täytettävä malli olisi hyvä.


6. Lisäosa Kenwood Major Classiciin. Vihannessilppuri.


7. Pussilakanoita.

8.Tyllasarja.



9. Sellainen metallinen kakunnostolapio. En tiedä edes sen oikeaa nimeä mutta sellainen jolla saa nostettua koko kakun toiselle astialle.

10. Iso leivonta-alusta pöydälle.

Siinäpä minun kymmenen toivettani. Mitä sinä toivot?

6 kommenttia:

  1. Kaunis ja hyvä viltti sohvalle. Inhoan fleecepeittoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla jää kantapäät kiinni niihin fleecepeittoihin. Pitäis siis tehdä jotain ehkä niille kantapäillekin. Ja sit kissa lutkuttaa niitä peittoja joissa on sellainen lyhyt karva. En tiedä oikeen millainen sohvaviltti olis hyvä.

      Poista
  2. Lastenhoitolahjakortti. ♥ Tosin yksi viime jouluna saatu on vielä käyttämättä. Eli sellainen lahjakortti, että sen antaja pitää lupauksensa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei :/ Eihän siitä kauheasti hyötyä ole jos ei pääse käyttämään.

      Poista
  3. Jos et pahastu, niin varastan postausidean myös itselleni. Samalla voisin kirjoittaa myös lasten toivelistat, niin kirjoita säkin? :) Musta on kiva selata muiden listoja ja saada niistä ideoita, joko omiin toiveisiin tai sitten siihen mitä antaisi itse. Musta tuntuu, että olen ihan helisemässä kahden lapsen synttäreiden ja yhden joulun kanssa, niin voin vaan kuvitella millanen toiverinki teillä on menossa, kun niitä lapsosiakin on enempi ;) Toi lastenhoitolahjakortti on kiva idea ja sitä olen itsekin pyöritellyt, mutta kuten Minna M totesi, jää ne usein käyttämättä. Mitäs jos lahjakortille laittaisi määräajan? Tyyliin voimassa 6kk? Auttaiskohan se?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään pahastu. Ja kiitos vinkistä, voisin tehdä sellaisen postauksen pian :) Kyllä täällä tosiaan on saanut lahjoja pohtia. Onneksi olen ostanut jo lähes kaikki lasten lahjat!

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)