sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Blingo

Tänä viikonloppuna raahauduin ensimmäisille lastenvaatekutsuille ikinä. Siis minun ensimmäisille. Koska ne olivat Matildan (kummi) tätskän luona. Minä en nimittäin todellakaan ole lastenvaate/tupperikutsu ihmisiä. No, on meillä muutamia tupperin kippoja, mutta nekin on tilattu kuvastosta. Muutamille me&i kutsuille olen saanut kutsun mutta netistä katsellessa en ole löytänyt oikein mitään mieluista (paitsi kerran oli niitä pilviä ruskealla taustalla mut ei oo enää). Ja luoja miten vihaan sanaa "miikkari". Juu, ei miikkareita meille.


No mutta asiaan. Kutsuilla oli ihan mukavaa. Mitään ei tuputettu. Mallisto ei kuitenkaan ollut ihan niin kiva kuin odotin nähtyäni muutamissa blogeissa pari paitaa jotka taisi sitten olla kesämallistosta? Toinen oli sellainen puna-valko raidallinen (juu, raitaa raitaa). 


Nuo kaksi bodya tilasin matildalle. Olisihan siellä ollut muutakin ihan kivaa mutta hinta on liian korkea maksettavaksi "ihan kivasta". Siis jos ei mitään pakko saada toi -reaktioita ilmene. Ymmärrän toki että ekovaatteet ovat hinnakkaampia ja varmasti nämä ovat myös laadukkaita. Mutta kuten sanottu, kun ei mitään VAUTSI -reaktioita ainakaan se lastenvaateosasto herättänyt niin tyydytään näihin kahteen jotka mun mielestä kivoimmat oli.

2 kommenttia:

 1. Oooo!! Oli ilo päästä korkkaamaan sun vaatekutsu neitsyys :D

  Ja tuo keitin on aika makee, ihan sun näkönen, vähä niinkö timantti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mehän opittiin eilen timanteista leffassa :D Vai opittiinko, tajuttiinko mitään.

   Oli kiva käydä :)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)