torstai 14. marraskuuta 2013

Kodinkoneita

Sohvan sijaan olisi ehkä järkevämpää sijoittaa veronpalautuksia uusiin kodinkoneisiin, koska niihin olisi ihan oikeasti tarvetta. Jääkaappi on uusittu muutama vuosi sitten ja pakastin tänä kesänä.

1. Hankintalistalla ykkösenä olisi liesi. Meidän liesi on peräisin samoilta ajoilta kuin tämä talokin, eli 90-luvulta ja paljon ruokaa laittavana ja leipovana mulla alkaa oikeesti mennä järki sen kanssa. Onhan se rumakin kuin mikä. Ehkä vuosi sitten päätin etten enää edes yritä pestä sitä vaan ostan seuraavaksi uuden. Jep. Vuosi sitten! 


2. Vedenkeitin. Meidän vedenkeitin ei kestänyt sitä että muutama viikko sitten ajatuksissani laitoin sen kuuman hellanlevyn päälle kaadettuani ensin vettä Matildan puurokuppiin. Se suli. Ajatella! Viime talvena löysin yhden tosi ihanan vedenkeittimen mutta päätin olla ostamatta sitä sillä vanha (ja limenvihreä, yök!) vedenkeitin vielä toimi. Arvatkaapa löysinkö sitä mallia enää kun koitin googlettaa. No en löytänyt!


3. Rikkaimuri. Tiedättekö mikä määrä murua on keittiön pöydän alla joka päivän päätteeksi? Varsinkin jos Matilda syö rinkeliä. Ja kuinka ärsyttävää on vetää se keskuspölynimuri kaapista vaan imuroidakseen pöydänalusen. On meillä tavallinenkin imuri, mut ei kiinnosta sen esiinkaivelu yhtään enempää kuin keskuspölynimurinkaan. Olenko kertonut että vihaan imuroimista?4. Tehosekoitin. Meillä tehdään paljon smoothieita ym ja olishan niiden teko tällaisella astetta miellyttävämpää kuin sauvasekoittimella kulhossa suristelu.


5. Hiilihapotuslaite. Koska vissyn kantaminen kaupasta sais loppua.6. Ikuinen haaveeni yleiskone! Edelleenkin, leivon paljon mutta oikean käden ihottumat ei oikeen tykkää siitä. Tää olis ihana!

Ei todellakaan riitä mun veronpalautukset puoliinkaan näistä mutta tosiaan tuo liesi ainakin olisi jo melkein pakko hankkia.

Kuvat Gigantti ja Electrolux.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)