maanantai 11. marraskuuta 2013

Sairaan (kirjaimellisesti) tylsä sunnuntai

Mitä voi tehdä silloin kun mies on koko päivän töissä ja lapsi/lapset on kipeänä eikä uloskaan pääse? Kun ei viitsi tautien vuoksi pyytää ketään kyläänkään? Silloin kun vauvakaan ei nuku kuin tunnin päiväunia ja käytät sen ajan kiroillen Dymon kanssa joulukorttien parissa (vinkki, käytä vain Dymon omia teippejä, älä niitä kopioita)? Jep. Olisin viettänyt senkin tunnin toisin jos olisin arvannut sen olevan päivän ainut melkein oma aika.

Silloin kun ei huvita edes siivota, saati katsella lastenohjelmia tai wiin pelaamista. Kun sattuu vielä olemaan isänpäivä eikä pääse kauppaankaan hakemaan mitään tarpeita mistä vaikka leipoa. Ei sillä että olisi se leipominenkaan kauheesti innostanut. Semmoinen päivä oli eilen ja sairastelut näyttää pienemmän koululaisen osalta jatkuvan. Edes pronaxenilla en eilen saanut kuumetta laskemaan. Päivän alin lukema oli 38.6 mutta sitten viime yönä alkoi vihdoin näkyä sellaisia vähän inhimillisempiä lukemia kuten 37.2. Aamulla alkoi jo ruokakin maistua. Aamupäivän pitkäksi venähtänyt tk reissu selvensi asiaa sen verran että tulehdusarvo oli 70 ja nielu tulehtunut. Antibioottikuuri saatiin mutta tietenkin, koska tänään on maanantai, ei apteekissa ollut lääkettä kuin yksi paketti, joten huomenna sitten hakemaan se toinen.


Tämä päivä on mennyt kuin siivillä eiliseen verrattuna. Aurinko paistaa ja sain mukavaa lenkkiseuraa. Syömiset on olleet tänään oikeen super terveelliset. Aamupalaksi 2 kuppia kahvia, klo 13 lounaaksi mukillinen rahka-marjasmoothieta ja kohta välipalaksi vähän mokkapalaa. Illalla teen meille ihan uutta ruokaa jota en ole ennen tehnyt enkä maistanut. Siitä lisää huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)