lauantai 23. marraskuuta 2013

Matkuksen reissua pukkaa ja suosituksia/vinkkejä talvijuoksukengistä otetaan vastaan.

En ole vieläkään saanut aikaiseksi hankkia itselleni niitä talvijuoksukenkiä ja alkaa olla jo vähän huono juoksennella kesämalleilla. Googlen perusteella valikoima ei kovin laaja ole, ja hintakin taitaa mennä siinä lähemmäs 200 euron paikkeilla. Auts. Mutta kunnon kengät olisi saatava. Mikko menee ensi viikon perjantaina Kuopioon suorittamaan yhtä tutkintoa joten minä meinasin änkeä Matildan kanssa mukaan ja käydä samalla jo ainakin vähän tarkastelemassa juoksukenkiä. Jospa siinä olisi hyvä joululahja itselle.

Varsinaisille jouluostoksille ollaan sitten menossa ystäväni kanssa parin viikon päästä sunnuntaina ja silloin ohjelmassa olisi myös Ikea. Vaikka kyse onkin jouluostosten tekemisestä, niin eiköhän sieltä kotiinkin jotain tartu. 

Haaveissa olisi uutta lamppua ja torkkupeittoa olkkariin, vähän kynttilänjalkoja ja tuikkukippoja lisää.


Kylppäriin säilytyslaatikoita ja keittiöön uusia juomalaseja.


Isoille tytöille pitäisi saada päiväpeitot ja pienimmän pinnasänkyynkin on vain yksi lakana. Ei sillä, että neiti siellä sängyssään nukkuisi, vieläkään.

Tigerissakin olisi jotain kivaa, niinkuin aina.

(Kamusille tiedoksi, että tsekkaan tuon tigerin jo ensi viikon perjantaina, joten jos jollekin tarvitsee jotain tuoda niin laittaa fb viestiä)


2 kommenttia:

 1. Minä suosittelen niitä Icebug nasta kenkiä. Tänään ne testasin vihdoin jäällä eikä tartennu pelätä liukastumista. Vedenpitävänä ne on vähän koppurat kunnes tottuu mutta eipä talvikengältä kesä popojen kaltaista painottomuutta voi odottakaan. Ja tosi lämpimät. Ältsin hyvät!!

  Maltanko mä odottaa pari viikkoa muka? Ehkä mä vilasen valikoiman..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa.Tilasitko sä ne? Pitikö koot paikkansa?

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)