maanantai 4. marraskuuta 2013

Puuska

Sain eilen vitutus ja tavaroiden hävityspuuskan siivouspuuskan. Ja ajattelin että käyn äkkiä läpi lastenhuoneesta yhden kaapin jossa on pidetty jemmassa niitä takkeja ja ulkovaatteita jotka ei just nyt ole käytössä sekä lasen pieneksi jääneitä vaatteita säilytyslaatikoissa. No sitten siinä kävikin niin, että päädyin selvittämään myös eteisen kaapin. Sekä toisen kenkäkaapeista. 

Tämän verran lähti vaatetta kahdesta kaapista (kännyllä illalla nappasin surkean kuvan ennenkuin mies pakkasi säkit autoon ja kuvasta puuttuu 1 jätesäkki ja 8 muovikassillista jotka eri kuormassa).


On vastoin fysiikan lakeja kuinka olen voinut saada tuon kaiken mahtumaan näihin kaappeihin kun kaapeissa näyttää nyt tältä eli tilaa ei vieläkään ole liikaa. No, 9 luokalla tehty ammatinvalintatestihän näytti mulle ahtaajaa joten....


Eteisen kaappi ja ne nyt käytössä olevat yläkuvassa ja se lastenhuoneen yksi varastointikaappi alemmassa.


Tän päivän missio vois olla tuo mikron päällinen. Jotain tolle vitamiiniläjälle vois tehdä.


Tänään myös paistellaan lettuja Viian perjantaisten nimppareiden kunniaksi. Eihän sillä oikeesti nimppareita ole mutta ollaan vietetty niitä kastepäivänä joka oli 1.11. Vettä näyttää satavan melko reippaasti joten voi olla aika märkä ulkoilureissu tulossa.

2 kommenttia:

  1. Oletpa ollut tehokas! Minulla odottaa monta kaappia, jotka pitäisi käydä läpi. Kuka tätä kamaa meille kantaa?! Vastahan me kesällä tänne muutettiin ja karsittiin tavaroita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain sitä vaan kertyy. Me kun muutettiin tähän 7 vuotta sitten, niin ajattelin ettei saada näitä kaappeja ikinä täyteen. Mutta kuinkas kävikään. Ja täällä on paljon kaappitilaa. Nyt kun sain säilytyslaatikoita tyhjäksi, saan myös vaatehuonetta järjestettyä parempaan kuntoon. Toivottavasti.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)