sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Meidän movemberit ja vähän muuta

Tänään tein isänpäiväkakun isälleni ja Mikolle. Isä siis oli isänpäivänä Espanjassa, siksi myöhässä. Nopeasti kyhätty suklaa-mariannekakku ja hätäpursotukset kun kermakin loppui kesken.


Iltapäivällä Viivi leipoi pipareita joita yhdessä Viian kanssa koristelivat. Viiksiä niissäkin.

Tytöt saivat touhuta keskenään nämä piparihommat. Auttelin vain uunin kanssa.

Illalla linnoittauduin makuuhuoneeseen paketointihommiin. Oli ajatuksena paketoida kaikki tähän mennessä ostetut lahjat mutta empäs sitten jaksanutkaan kaikkea. Alkoi oikeastaan ärsyttämään jo se kun katkaisijallista teippirullaa ei löytynyt mistään eikä kukaan tietenkään myöntänyt ottaneensa sitä.


Lasten lahjoihin en laittele naruja, ne on vain tiellä kun aukovat lahjansa vauhdilla. Mikä on muuten tosi ärsyttävää. Laput irrottelen vaatteista ennen paketointia. Sillä vältän sen että irrotteluhommat on edessä jouluaattona, lattiat täynnä lappuja tai pahimmassa tapauksessa lapset repineet itse siimat irti ja vaatteissa reikiä. Tarrojakaan en näihin laittanut, vaan kirjoitin valkoisella maalitussilla nimet punaisiin raitoihin.


Olen miettinyt millä värillä koristelisin kuusen, että voisin alkaa jo askarrella koristeita lisää. Puna-valkoisella? Hopea-valkoisella? Musta-valkoisella? Ensimmäisen ja viimeisen välillä taidetaan lopullinen valinta tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)