keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Joulukortteja

Pääsin eilen aloittamaan joulukorttien askartelun. Olin illalla mahdottoman väsynyt enkä jaksanut näin alkuun tehdä kuin kuusi korttia, mutta onhan tässä aikaa. Vaikka teippaamisessa on oma hommansa, niin kiva kuitenkin ettei näitä tehdessä tarvitse liiman kanssa sohlata.

Kokeilin eri värejä myös Dymo teipissä. Alemman rivin kortit on tehty läpinäkyvällä teipillä. Yhdestä kortista puuttuu ja tytöt -teksti koska musta teippi loppui kesken. Tulisi liian ahdasta jos kirjoittaisi kaikkien lasten nimet.

Harmi kun kuvat ei oikeen onnistu, puna-valkoisten teippien kuviotkaan ei kuvassa näytä miltään mutta livenä ovat mun mielestä ihan kivoja. Oma suosikkini on tuo mustalla pohjalla mustat teipit. Ei varmaan yllättänyt ketään.


4 kommenttia:

 1. Hienoilta näyttää. Tyttöjen punaiset vaatteet sopivat hienosti kokomustaan korttiin.

  VastaaPoista
 2. Tuo koko musta on minunkin suosikkini! Ihanan ajoissa olet liikkeellä. Täällä odotetaan taas viime hetken paniikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime vuonna tein piparkakun malliset kortit, ruskeaa kartonkia ja valkoisella maalitussilla "kuorrutteet". Aloitin tekemään kahta päivää ennen viimeistä palautuspäivää. Sain niiden leikkaamisesta monen päivän hartiajumin ja olis tehnyt mieli kuristaa ukkokin joka ei ollut kovin innokas apuri ;)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)