torstai 28. marraskuuta 2013

Paikasta a paikkaan b

Olen aina ollut sellainen ihminen, että kun löydän mieluisat tavarat mieluisille paikoille, mulla ei ole mitään hinkua siirrellä niitä. Nyt musta on kuitenkin tullut joku ihmeen tavaroiden siirtelijä. Johtunee siitä että olen nyt niin paljon kotona? Eilen ja toissapäivänä siirtelin taas. Tyttöjen valokuvista olohuoneen hyllyn päällä valkoisissa kehyksissä olleet siirtyivät lastenhuoneen seinähyllylle. Seinähyllyllä olleet kortit mustissa kehyksissä (näkyvät tässä postauksessa) saivat lähteä. Mustat kehykset sensijaan siirtyivät käytävän valokuvaseinälle ja niihin laitoin yhden kuvan makkarin seinähyllyltä ja kaksi kuvaa siitä olohuoneen hyllyltä. 


Olohuoneesta lähti kaikki kuparin värinen makkariin tai myyntiin. Mua jotenkin viehättää suuresti tämä kuparin väri tuon petroolin sinisen kanssa. Ja jotenkin en vaan ikinä tottunut siihen että samassa huoneessa on hopeanharmaata (kaikki kehykset sekä lamppu) ja sitten sitä kuparia.Ehkä pääsen nyt itsekin liikkumaan turvallisemmin paikasta toiseen näillä uusilla nastoilla varustetuilla juoksukengillä. Jospa ne tänään kävisin testaamassa. Koko näissä ainakin vaikutti hyvältä, vähän reilulta joten mahtuu paksumpikin sukka pakkasilla alle. Tilasin kengät viikonloppuna kun ne olivat tarjouksessa 130€. Nyt näiden hinta näyttää olevan samassa kaupassa yli 170€ ja joissain jopa 200€.Kengät on siis Icebug Certo-L BUGrip.Valmistajan sivuilla niistä kerrotaan näin : Pehmeät ja kevyet pintamateriaalit sekä matala ja tunnokas välipohja tekevät tästä jalkineesta erinomaisen valinnan reippaaseen telvilenkkeilyyn. Pohjan 17 BUGrip hiiliteräsnastaa ja runsas kuviointi takaavat kunnon pidon peilijäältä asfaltille. Vettähylkivät ja tuulenpitävät pintamateriaalit suojaavat loskalta ja viimalta"2 kommenttia:

  1. Vau, mitkä kengät! Huono keli ei käy tekosyyksi jättää lenkki väliin. :) Me ollaan tänään tuskailtu olohuoneen järjestyksen kanssa. Siis huonekalujen, taulut ja valokuvat ovat vielä kokonaan laittamatta..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on ollut aina tää sama järjestys olkkarissa. Tuntuu mahdottomalta vaihtaa. On takkaa, yksi seinä pelkkää ikkunaa, ja ehjiä seiniä vain yksi. Ärsyttävää.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)