sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sunnuntai huomenet

Me ollaan parhaillaan menossa Kummityttöni ristiäisiin Keravalle. Lähtö onnistuikin ihan perinteiseen malliin. Kortti ja Matildan neuletakki jäivät kotiin. Toinen stayup:eista ei halua pysyä ylhäällä ja sukkahousujahan minä en jalkaani laita. Ai niin....matka on pitkä ja muistin vasta nyt ilmoittaa miehelle etten oo tarkistanut autosta mitään öljyjä tms. Auts.


Lahjaksi pienelle tytölle ostin pienen sormuksen ja kirjan.


Nyt kun kesä on lopullisesti mennyt ja ensi viikolle on luvattu lunta (yök!) niin tein muutaman kollaasin lemppari kuvistani kesältä. Jokainen näistä tuo mieleen jotain mukavaa kesältä. Kesäloman, kolmekymppiset, kukat, kesäaamut.





Syksykään ei hassumpi ole, mutta talvea en kaipaa.



6 kommenttia:

  1. Mukavia juhlia! Meilläkin juhlitaan tänään. Pitää jokunen kuva ottaa. :) Oikein ihanat kollaasit! Itsekkin vielä fiilistelen ja katselen kesäkuvia. Haikeaa. En ole vielä valmis edes syksyyn saati talveen. Onneksi on ollut ihanan aurinkoisia päiviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tykkään syksystä että mun puolesta se saisi jäädä varsinkin jos ne kauniit kelit ois jatkunut, Nyt täällä sataa vettä.

      Poista
  2. Kiva blogi sulla täällä, liityin lukijaksi :)
    Täytyy tulla vielä paremmalla ajalla lueskelemaan lisää :)

    VastaaPoista
  3. Onpa ihanan kesäisiä kuvia! Syksy saapui taas niin yllättäen.. Syksyssä on kuitenkin myös sen omanlaisensa viehätys :) Talvea ja sen kylmyyttä en kyllä minäkään odota sitten yhtään! Hurrr!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Syksy ja kesä on ihania, mutta talvesta en välitä minäkään en sitten yhtään.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)