perjantai 24. lokakuuta 2014

Huh, mikä viikko....

....eikä se ole vielä edes ohi. Vaatekaapin siivouksessa karsitut vaatteet ja muuta tavaraa (kuten kestovaippoja) on viety Kihvelikirppikselle. Vapaa pöytä löytyi pian ja kirppiksen mukavan ja ystävällisen henkilökunnan kanssa on aina mukava asioida. Tiistaiseen vapaapäivään kuului myös vanhempainvarttia, leipomista sekä ystävän kanssa kahvittelua ja lenkkeilyä.


Matilda sai viime viikolla kuurin korvatulehdukseen, mutta lääke loppui kesken. Maanantaina soittelin  asiasta terveyskeskukseen, jossa sitten käskettiin lopettaa lääkkeen antaminen kerta se loppui. Kyllähän sen saattaa arvata, että  jos lääkäri määrää kuurin 7 päiväksi, eikä sitä lääkettä riitä kuin viideksi, niin eihän se tauti sillä parane. Kuusi annosta lääkettä jäi siis uupumaan. Matilda alkoikin sitten tiistai-iltana kaivella korvia siihen malliin, että keskiviikkoaamuna Mikko käytti tyttöä varulta terveyskeskuksessa. Matilda sai uuden antibioottikuurin, sillä korvat eivät olleet, kuinka ollakaan, parantuneet.
Meillä on töissä alkanut jo joulutavarakuormia tulemaan. Eilen tuli niin iso lähetys, että kylläpä saatiin liikuntaa kun kannettiin kuusi lavallista tavaraa käsin sisälle. Aika ihania juttuja tuli taas jouluksi, mm. olkipukkeja mustana ja valkoisena. Sellaiset "joudun" ehkä ostaa kotiinkin. Jostain syystä ajatus punaisesta väristä meillä kotona ällöttää ihan yhtä paljon kuin viime joulunakin. Tänä vuonna meidän joulukortitkin on ihan muuta kuin lapsia tonttuhatuissaan.Mukavaa loppuviikkoa kaikille! 

2 kommenttia:

  1. Oi vitsi, jos olisit lähellä kirppareinesi olisin ostanut sulta tuon lapsen tuolin. Olen miettinyt pitäisikö sellainen hommata.... tosin kohta tuo varmaan jo istuu syöttötuolissakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä tosi kätevä, siinä on lapsen niin hyvä istua pidempäänkin ja uimahallireissulla verraton.

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)