sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Lastenhuoneessa


Sunnuntai, vapaapäivä ja kaatosade. Huonosti nukuttu aamuyö ja sateen vuoksi mönkään menneet pihanraivaus- ja lenkkeilysuunnitelmat. Sitä vettä kun tosiaan tulee ihan vaakatasossa. Ajattelin ottaa kerrankin rauhallisesti. Laittaa pyykit ja sitten neuloa sukkaa. Pyykkien laittamisen jälkeen ajattelin vielä nopsaan vaihtaa lasten sänkyihin lakanat. 
Lakanoiden jälkeen huomasin jo karsivani tavaraa tuon Ikealaisen laatikoista. Nuo laatikot vetävät sisäänsä uskomattoman määrän tavaraa ja nyt ne ihan pursuilivat yli. Kaivoin niitä kaksi muovikassillista (!!!!) pelkkää paperiroskaa. Roskiksia kuitenkin löytyy tuosta huoneesta kaksi. Tuntemattomasta syystä eivät näytä olevan kovinkaan ahkerassa käytössä.Tätä paperien karsintaa ei  olisi  voinut suorittaa tänään jos lapset olisivat olleet kotona. Jostain kumman syystä kummallakin näistä vanhemmista lapsistani tuntuu olevan merkittäviä kiintymyssuhteita erinäisiin mytättyihin paperipalloihin ynnä muuhun jonka roskiin heittämistä kumpikaan tuskin tulee edes huomaamaan päästyään kotiin. Vaan kunhan kotiin pääsevät, niin tässä joku päivä käydään tyttöjen kanssa yhdessä nuo laatikot läpi, ja opetellaan sitä mitä minäkin olen opetellut viime vuoden aikana paljonkin. Turhista tavaroista luopumista.


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva lastenhuone, noi värit on mun lemppareita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen kyllä tyytyväinen että uskalsin valita tuon keltaisen.

   Poista
 2. Minoon käyny kurkkimassa mustiin aukkoihin. Voi elämä kun mä taas mahdun sinne niin lähti perkele se tavara sieltä. Tarvitaan vaan tietty mielentila (sopiva vitutus vaikkapa) ettei jää muistelemaan mihin minä tuotakin tarvihin. Einon huone on semmonen sillisalaatti että mä mielummin olen menemättä sinne, vaikka siistinä se sen nyt pitää kun viikkoraha riippuu siitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mielentilan on ehdottomasti oltava vähintäänkin lievästi raivokas että noihin rojukoloihin viitsii käydä käsiksi.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)