lauantai 25. lokakuuta 2014

Voihan ysmyt!

Istuin eilen illalla tietokoneella ja olin jo lähdössä nukkumaan kunnes muistin että  kännykkä  oli aiemmin päivällä piippaillut sähköpostia Metsolan ja Marimekon ystävämyynneistä. Päätin käydä tarkastamassa, mitä siellä on tarjolla. En mitenkään erityisesti fanita mitään tiettyä lastenvaatemerkkiä, mutta Marimekon paidat on meillä niitä ainoita jotka ovat kaikki vielä neljän lapsen käytön jäljiltä edelleen käyttökelpoisia. Metsolan kaksi viimeistä mallistoa taas ovat miellyttäneet silmääni kovastikin.

Ja löytyihän sieltä, Matildalle joululahjoja.

Näitä leggareita sai kahdet yksien hinnalla.Nämä sukkahousut eivät kyllä tarjouksessa olleet, mutta tulevat tarpeeseen.


Lasten raitapaidat maksoivat Marimekon verkkokaupassa 15€ ja postikulut sai ilmaiseksi.


Itselleni löytyi joululahja myöskin. Tämäkin kulho maksoi 15€. Onneksi en jäänyt empimään, sillä nämä molemmat tuotteet näyttivät äsken olevan jo loppuunmyytyjä!


Samalla sain vihdoin aikaiseksi tilata  mustaa väriä sekä posliinitusit. Ajattelin painaa itse lahjapaperia jouluksi, sekä lahjoa sukulaisia itse tuherretuilla posliiniastioilla.

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä! Tuo kulho melkoisen hyvä löytö. Itse tein ostoksia Iittalan Varastolöydöissä ja rahat meni sinne. ;) Mutta tuolta Marimekolta kyllä olisi löytynyt vaikka mitä kivaa myös. Voi kunpa olisin voittanut lotossa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lottovoittoa odottelen minäkin. En edes uskaltanut avata Iittalan sivuja :D

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)