perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulutervehdys ovessa

Tällaisen sain tänään aikaan yrjöpyykkien pesemisen lomassa. Pala liitutaulutarraa kodinhoitohuoneen oveen. Meillä siis mennään ruokailutilasta kodinhoitohuoneeseen ja tämä tarra tuli nyt ruokailutilan puolelle ovea.


Ei niin kiva kuin inspiraatiokuvat. Liitutaulutussi olisi tässä hyvä mutta mulla oli vain tavallinen liitu käytössä. Se hyvä puolihan tässä on että tuon voi aina pyyhkiä pois ja koittaa tehdä parmman tilalle. 

Sopii kivasti meidän musta-valkoiseen ruokailutilan sisustukseen. Ovi on tuossa taulujen vieressä oikealla.

4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää! Voi harmi että teilläkin on tuollainen vieras kylässä- me saatiin myös osamme tuon ei-toivotun vieraan kyläilystä... Meillä osa porukasta oli myös kuumeessa. Nyt on toiveet korkealla että taudit ois selätetty ees hetkeksi *koputtaa puuta*
  Toivottavasti myös teillä parannutaan pian! Mukavaa viikonloppua kaikesta huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Onhan tässä se hyvä että tuli sentään ennen joulua eikä jouluna. Huomenna olisi pakko mennä töihin kun yhdellä toisella on vapaapäivä ja ei auta kuin toivoa etten sairastu itse nyt vielä ainakaan.

   Mukavaa viikonloppua sinnekin :)

   Poista
 2. Tosi kiva ja kauniisti kirjoitettu teksti ♥ Mä en ikinä onnistu noissa liiduilla kirjoittamisissa. En tiedä, mikä ihme mun liituja vaivaa, kun en saa niistä irtoamaan väriä, murr... Kaunista muutenkin tuolla teidän ruokailuhuoneessa. seinien väri juuri se, mitä hain meidän olkkariin, mutta kuitenkin jotenkin päädyimme siihen enemmän toffeen väriseen, joka on nyt mun mielestä sitten kuitenkin liian keltainen. Mies sanoo, että johtuu kattoplafodin kuvusta, mutta tiedä häntä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Miehesi voi olla hyvinkin oikeassa. Meillähän muuttuu tuo seinien väri myöskin kun laittaa valot päälle ja se johtuu just lampusta. Tuo väliaikainen lamppuhan on ruokailutilassa ollut hmmm.....8 vuotta :D

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)