keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kuka ostaa itselleen joululahjan?


No minä ainakin. Ainakin tänä vuonna. Mutta ei se sitten mennytkään ihan niinkuin piti. Oli tarkoitus ostaa tennarit kevättä ajatellen, mutta eihän mistään löytynyt oikean merkkistä oikeassa värissä minun koossani. Kakkosvaihtoehtoakaan, eli sitä haluamaani lompakkoa en enää löytänyt mistään. Olin myöskin jahkaamisen vuoksi jäänyt ilman toppatakkia jonka olisin halunnut. Ei ole helppoa löytää ulkoilutakkia kun ei halua punaista eikä sinistä eikä varsinkaan vihreää tai keltaista eikä edes yksiväristä mustaakaan. Onneksi kuitenkin löytyi tämä harmaa muutamalla pinkillä yksityiskohdalla:


Ja vielä bonuksena Lindexiltä tämä aikuisten potkupuku. Olin ajatellut etten ikinä kisko päälleni tällaista. Ne collegekankaiset paksut vetskarilliset ei ehkä oliskaan mun juttu mutta tämä trikoinen on kyllä aivan super mukava päällä. Ja eipähän voi peilin ohi nauramatta kulkea.


En sentään paketoinut omia lahjojani vaan otin ne heti käyttöön. Tänään olen myös saanut hoidettua kaikki loput joululahjaostokset ja niiden paketoinnit. Loput mitä enää tarvitsee tehdä on leivottavia, sekä yksiin lapasiin peukut. Joulusiivousta saatiin tänään jatkettua tietsikkapöydän raivaamisella ja jääkaapin pesulla. Ei kuulosta kovin kummoiselta mutta ihmeisiin ei töiden ja jokapäiväisten kotihommien lisäksi enää pysty. Joulusiivouksen haastavuutta lisää myös 11 päivän työputki ennen joulua. Mutta kyllä me saadaan kaikki tehtyä, ihan varmasti :) Viinakaappiinkin virittelin jouluvalot. Onpahan edes kiva katsella noita kun ei niitä varmaan ikinä juomaankaan pääse :D

Onko sinulla tapana ostaa itsellesi joululahjoja?

8 kommenttia:

 1. Ehdottomasti ♥
  Tarpeellinen on aina synttäri- tai hää- tai joululahja.. =:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä harrastan myöskin näitä synttäri- ja kihlapäivälahjoja itselleni ;D

   Poista
 2. No ihan varmasti ostan lahjoja itsellekin- ja monta :) osa on päässyt jo käyttöönkin, käy kurkkaamassa- vähän samassa aihepiirissä mennään meilläkin :) ja paljonhan sä oot saanut aikaan, hattua nostan!! Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Juurikin täällä googlettelin itselleni lompakkoa, kun Stockmannilta ei enää löytynytkään mieleistäni väriä. No, taitaa kyllä jäädä nyt joulun jälkeen sen hankinta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä kans syynäsin stockmannin ja zalandon ja kaikki mahdolliset. Kurja kun mallit vaihtuu niissäkin niin tiuhaan,

   Poista
 4. Itse ostin itselleni Me&I:lta pari tunikaa, tai siis ostin ne miehen pyolesta itselle joululahjaksi ;D Ja samoiten miehen puolesta hankin itselle nimpparilahjaksi kauan kuolaamani Elvari-korut X). Ei yhtään haittaa tällämnen itselle ostelu, näin tulee saatua jotain sellasta mitä tahtoo, eikä toisen tarvitse panikoida, kun ei ole ihan varma :) Mutta noin varsinaisesti itseltä itselle ei ole tainnut tulla ostettua.

  VastaaPoista
 5. Hahhahaaa!! Lankesit potkupukuun!! :D

  T: Panda

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)