perjantai 26. joulukuuta 2014

Lastenhuoneen remontti

Lastenhuoneen (pienten tyttöjen huoneen) remontti on ollut suunnitteilla jo pitkään. Pikkuhiljaa olen haalinut kasaan tarvittavia materiaaleja ja nyt kun lähes kaikki on ostettu/päätetty, voimme vihdoin ensi kuussa aloittaa urakan. Mitään kiirettä ei onneksi ole ja ystäväni tulee maalaamaan ja tapetoimaan huoneen meille joululahjaksi. Mahtavaa!

Tähän mennessä meillä siis on maali ja tapetti. Tapetti Ellokselta ja tällä on tarkoitus tapetoida noin suunnilleen puolet seinästä. Se yläosa. Alaosa maalataan mustaksi. Näiden kahden erilaisen pinnan rajalle tulee tauluhyllyt peittämään rajaa.


Sitten meillä on sänky. Vanha Ikealainen metallinen kerrossänky saa jäädä huoneeseen ja olis plussaa jos rempan mahtuisi tekemään purkamatta sänkyä koska mua ei yhtään huvita enää kasata sitä (olen kasannut sen kolmesti). Myös pieni musta työpöytä löytyy valmiina ja sekin saa jäädä.

Edellisellä Ikean reissulla ostin myös maton valmiiksi. Tämän:

Jotexilta ostettu verhokin odottaa tuolla vaatehuoneessa.


Joulu- ja synttärilahjaksi saamani Ikean (minkäs muunkaan) lahjakortit ajattelin käyttää kahteen tällaiseen:


Sekä yhteen tällaiseen:


Eiköhän näillä tarpeilla plus mahdollisesti uudella lattialla (sitä ei ole vielä valittu) ihan kiva huone tule pienille tytöille. Mustan ja valkoisen lisäksi väriä tuovat lelut, taulut sekä lapset itse. 2 kommenttia:

Kiitos, ilahdun kommenteista :)