perjantai 12. joulukuuta 2014

Yrjö kylässä

Meillä on epätoivottu vieras nimeltään Yrjö kylässä. Osasimme odottaa tätä koska kyseinen ällötys oli myös hoitopaikassa. Kaksi pienintä siis aloittivat ykäilyn eilen ja yö meni pyykkiä pestessä. Onneksi edes toinen osuu sankoon ja onneksi olin varautunut vuoraamalla meidänkin sängyn pyyhkeillä.


Aamulla luulin jo että se oli siinä näiden kahden osalta, mutta aamupalan jälkeen Matilda vielä jatkoi. Olin toivonut laatoitettua keittiön lattiaa mutta ihan tätä en tarkoittanut. 


Kuumetta ei ainakaan vielä ole lapsille tullut. Kai tässä nyt sitten lähinnä odotellaan sitä omaa vuoroa. Olisi aika kiva päästä töihin ja uloskin, mutta eihän tälle nyt minkään mahda. Toivottavasti tämä nyt sitten tulee jos on tullakseen niin ennen joulua ettei koko joulukin mene sairastellessa. 

Yksi liitutaulutarraan liittyvä jouluinen sisustusjuttukin olisi mielessä ja nyt näyttää pyykinpesun lomassa olevan aikaa myös se toteuttaa. Olisi aika jees saada vähän ajatuksia pois yrjöpöpöistä.

4 kommenttia:

 1. Voi ei. :( Tsemppiä pienille sairastajille, toivottavasti itse vältät taudin!

  Jään mielenkiinnolla odottamaan liitutaulutarraprojektia! Oon nähnyt niin hienoja tarratuunauksia, että tekisi mieli itsekin kokeilla teippejä ja tarroja jossain. Erityisesti pohdin, miten liitutaulu- ja peilitarrat mahtavat toimia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Liitutaulutarralla olen päällystänyt sähkökaapin oven, nyt tuon kodinhoitohuoneen oven, tai siis osan siitä ja lastenhuoneeseen tein siitä sadepilven. Kiinnitys on samanlaista kuin kontaktimuovin tai oikeastaan helpompaa kun liitutaulutarra ei jymähdä kiinni vaan sen saa poistettua. Tämä taas tuo haastetta siihen että pinnan täytyy olla aika siloinen että tarra siinä pysyy.

   Poista
 2. Yök...ällöin tauti ikinä. Paranemisia sinne ja toivotaan ettei ainakaan jouluna jyllää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä tää on suoraan sanottuna melko persiistä, vaikka toistaiseksi se on ollut vaan se toinen pää joka on lapsilla reistannut.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)