sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukortit

Missä teillä säilytetään joulukortit? Lapsuudenkodissani meillä oli keittiössä aika korkealla seinään upotetut vitriinikaapit. Niiden alle jäi tyhjää tilaa johon kortit sinitarralla laitettiin. Kortteja tuli aivan tuhottomasti, koska siihen liimattiin myös samaan osoitteeseen tulevat yritysten lähettämät kortit. Ja joka vuosi osasin ulkoa mikä kortti oli tullut keneltäkin.

Viime vuonna virittelin ruokapöydän päähän narun johon laitoin kortit kiinni pienillä pyykkipojilla. Tää vuonna tein samoin.


Huomatkaa piparipurkin surkea tilanne. Nyt tuo ainutkin on jo syöty.

Tykkään lähettää ja saada joulukortteja. Hakkaavat esim. tekstiviestivaihtoehdon mennen tullen. Ja entäs ne sitten joille olet jo lähettänyt kortin ja jotka laittavat viestin jouluaattona. Pitääkö niille vielä vastata vaikka olet itse lähettänyt jo joulun toivotukset postin kautta? 

Korteista Hobitteihin. Käytiin eilen Mikon kanssa katsomassa Hobitin toinen osa HFR 3D:nä ja oli kyllä paras leffakokemus ikinä. Kuvakulmankin ansiosta tuntui kuin olisi itse ollut elokuvan maisemissa tallustelemassa, ja kuvanlaatu oli kuin olisi itse kaiken livenä ollut näkemässä. Suosittelen.


Matildaa oli vahtimassa Tätskä ja Tätskähän hoiti hommansa kuin rautainen ammattilainen. Kun palattiin kotiin, meitä odotti olohuoneessa tällainen näky:


Mahtavaa!

Ja syy siihen miksi olin tänään ylhäällä jo klo 8 vaikka Matildakin nukkuu sikeästi, on se että pääsen tänään töihin ja olen asiasta innoissani. Vaikkakin tänään on lyhyt työpäivä, 11-15. Rakastan työtäni. Into päästä myymään on sukuvika.

Kuva on pöllitty Finnkinolta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)