torstai 26. joulukuuta 2013

Ale ale ale ale ale!

Olen omituinen aleshoppailija. Yleensä en löydä alesta mitään mutta etsiessäni aletuotteita, löydän sitten senkin edestä niitä normaalihintaisia tuotteita. Tänä aamuna heräsin aavistuksen kipeään kurkkuun ja ihan pikkuisen flunssaiseen oloon ja raahustin kahvikupin kanssa koneelle tutkimaan nettikauppojen aleosastoja. Aloitin homman jo eilen illalla mutta tunnin mittaiseksi huudatukseksi muuttunut nukutusoperaatio (joo, otin sen toissayönä viereen aamuyöllä pariksi tunniksi kun oli niin kipeä ja itkuinen) vähän häiritsi shoppailutuokiota.

No, löysin Veromodasta kahdet farkkuleggarit hintaan 50€ yht. Yhdet samanlaiset omistan jo entuudestaan ja on hyväksi havaitut. Todella pehmeät, tuntuvat jalassa leggareilta, näyttävät farkuilta vetoketjuineen. Ja siinäpä se vaatepuoli sitten olikin.  

Kodin1:sen sivuilta löytisi pari kivaa juttua. Mutta koska mielessä on tällä hetkellä jo kevät jutut, taidan odotella Annon kevät mallistoa.Surkea saldo kaikenkaikkiaan. Ei missään oikeen mitään. No seppälässä yhdet kengät, eivät tietty ole alessa. En tilannut. Mutta ne jäi mieleen kummittelemaan.Katsotaan löytyykö Jyväskylästä mitään. Lähdetään lauantaina isojen tyttöjen kanssa käyttämään heidän saamat Seppälän lahjakortit. Matilda sai lahjakortin Po.P:ille mutta sen taidan säästää keväämmälle. Vaikkakin sukkiksia ainakin tarvittaisi jo nyt mutta kortti on 100€ arvoinen ja se pitää ilmeisesti käyttää kerralla?

5 kommenttia:

 1. Täälläkin mielenkiinnolla odotellaan Annon kevään antia...

  VastaaPoista
 2. Lahjakortteja ei tarvitse käyttää kerralla. T. Pukki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kun en popin sivuilta löydä mitään tietoa asiasta.

   Poista
  2. Seppälässä sama, paitsi voimassa 2v ja käyttöaika jatkuu viimeisestä käytöstä taas 2v....Tossa Matukan paikassa vuoden voimassa.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)