torstai 12. joulukuuta 2013

Muutama uusi juttu.

Kuivattelin pari päivää sitten appelsiinisiivuja. Uunissa kiertoilmalla. Kun päälle siivilöi ennen uuniinlaittoa tomusokeria, näistä tulee kiiltävämpiä.Kaappiin oli jäänyt tähtianiksia, niitä lisäsin asetelmaan ja näistä kyllä lähtee ihana tuoksu.


Ruokapöydän päähän on kerääntynyt lisää purkkeja. Pipareille, rinkeleille ja tyhjä on Matildan maissinaksuille joita ilmeisesti käy joku muukin napsimassa? Pipareiden laittaminen pöydän päähän esille on kyllä virhe. Ne ei siinä kauaa koristeena ole kun menevät parempiin suihin mutta ei kai se näin joulun alla haittaa. Tykkään kun nää on tässä esillä eikä tarvitse joka kerta lähteä keittiöön kun on antamassa Matildalle maissinaksun tai rinkelin.


Olohuoneeseen ilmestyi uusi lamppu jonka palleroiden kiinnittely oli geelikynsien kanssa aika mielenkiintoista, niillä kun ei oikein meinaa saada minkäänlaista otetta. Lampun kuvaaminenkin on melkoisen hankalaa ainakin mulle. Mutta ompa  mukavaa kun sain seitsemän vuotta roikkuneen väliaikaislampun pois.
2 kommenttia:

  1. Hmm..ai kuka niitä maissinaksuja napsii? Mä voin kertoo mutta et sä kuitenkaan usko :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Autossa. Nälässä. Kun muuta ei oo saatavilla. Minä. Mut kotona, en minä :D

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)