tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulusiivous

Tai pikemminkin siivoan huolellisemmin lähestyvän töihinlähdön vuoksi. Mutta joo, kyllähän se joulukin motivoi. Eilen sain siivottua kodinhoitohuoneen ja kylppärin. Paitsi en vielä saunaa. Jätän sen viimeiseksi, jos vielä jää aikaa -kohteeksi. Siellä on joululahjojen lisäksi roinaa mille ei oikein ole paikkaa. mm. lattiatuuletin ja ilmastointilaite. 

Lastenhuonekin saatiin eilen imurointia ja lattianpesua vaille valmiiksi. Tai siis lapset saivat. Olin vain valvomassa työtä. Ettei paperisilput livahda maton alle ja likaiset sukat lelukoppaan. Tiedäthän.

Tämän päivän operaationa olisi keittiön mustat aukot. Musta aukko saa nimensä ystäväni Sannan komerosta, jonne mahtuu tuhottomasti tavaraa ja josta on lähes mahdotonta löytää etsimäänsä. Nää 2 kaappia on vähän sellaisia. Et ikinä löydä mitä etsit ja etsiessäsi löydät jotain muuta jonka olemassaolon olit jo unohtanut ja lisäksi kaikkea mahdollista tipuu lattialle.Voi hitto. Onko kellään muulla näitä mustia aukkoja?


10 kommenttia:

 1. Kyllä niitä mustia aukkoja tuppaa ilmestymään, vaikka vasta kesällä tänne muutettiin ja päätettiin lopettaa turhien tavaroiden jemmaus. Rentoa kieltävä tsemppiä siivousprojekteihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuntuu vaan olevan fakta että tavaraa joille ei ole varsinaista paikkaa vaan kertyy johonkin. Huoh.

   Poista
 2. Meillä löytyy kans noita. Ja monen monta kaappia! Herra M.n vaatekaappi on sellainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikon vaatekaappi on aina siisti. Toisin kuin mun :D

   Poista
 3. Hahaa. Mun piti kaivaa poikien luistimet mustasta aukosta, löysin. Ja löysin STEPPERIN (huutonaurua). Sillä on varmaan syynsä olla siellä. Jep.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meilläkin oli joskus stepperi. Oi niitä aikoja.

   Poista
 4. Minusta tuntuu että meidän talo on suuri musta aukko...pelkään hukkuvani tänne vielä itsekkin. T. Mummi

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihanaa, että jonkun muunkin kaapeissa on kaaosta :)! Musta-aukko kuvaakin asiaa aikas täydellisesti :) Olen ihan aatellut, tai Isäntä on saanut minut luulemaan, että vain meillä voi olla kaapit(keittiön-, vaate- ja kaikki kaapit, paitsi Isännän oma vaatekaappi) jatkuvasti hyrskynmyrskyn, pyykkejä läjäpäin jne . Siivoaminenkin vie monta päivää jos sen tekee kunnolla.... En ehkä olekkaan sitten ainoa jolla ei vaan pysy paikat järjestyksessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No et varmasti ole ainoa. Liian usein tulee pöydillä pyörivät tavarat vain sullottua johonkin kaappiin. Ja mikä hitto noissa miesten vaatekaapeissa on kun Mikonkin kaappi on aina ihan siisti?! Minä sain siivottua vain yhden mustan aukon josta lähti kaksi kassillista ystävälle läpikäytäviksi ja jätesäkillinen roskiin. En edes kehtaa kertoa kuinka vanhan muropaketin löysin.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)