lauantai 21. joulukuuta 2013

Kakarat ennen joulua

Käykö kenenkään muun muksut ylikierroksilla näin ennen joulua? 
Onko nuo mun vaihtuneet eilisisen päivän aikana toisiin? Kauppareissulla ehkäpä?
Itkua mitä ihmellisimmistä syistä. Esim. siitä että vanhin kaivaa Viian lelukopasta unholaan jääneen petshopin ja käyttää sitä piirrustusmallina. Viivi muistaa kyseisen otuksen kuuluneen aikoinaan hänelle, ja ottaa perinteiset kilarit asiasta. Eikä missään nimessä ole valmis lainaamaan petshopiaan tähän tarkoitukseen. Pelkäsikö lie sen kuluvan siitä? Petshop sota kesti puolisen tuntia ja piti ihan jäähyttää isoa tyttöä. 

Mitäpä muuta tekemistä äidillä joulun alla olisi kuin ratkoa näitä tärkeätäkin tärkeimmistä asioista syntyneitä taistoja puolen tunnin välein, varsinkin silloin kun on vieraitakin. Huoh. Vanhin lähti yöksi isälleen, toiset laitoin kahdeksalta nukkumaan. Nyt lähden töihin lepäämään. Onneksi jouluun on enää kolme yötä.


Onneksi tämä nuorin on lähes aina iloinen.2 kommenttia:

  1. Juu, tuntuu ottavan kovillle tämä joulun odotus. Jännitystä pitää purkaa välilllä vähemmän rakentavasti.. Tsemppiä sinne teille! Ja rauhaisaa joulun aikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja samoin sinne :) Eilen täällä olikin ollut ihan rauhallinen päivä, esikoinen oli ahkerasti siivoillutkin päivän aikana. Huominen se vasta saattaa hulinaa ollakin :D

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)