lauantai 28. joulukuuta 2013

Lahjakortit tuhlattu

Tänään käytiin isojen tyttöjen kanssa Jyväskylässä shoppailemassa. Oli oikea ratkaisu jättää pikku tytöt kotiin. Pieni flunssa, tungos, alehintojen laskeminen kännykällä, päänsärky jota kaksi lääkettäkään ei poistaneet kokonaan. Klo 15.30 sitten tajusin etten ole syöny tänään muuta kuin yhden rinkelin ja juonut kaksi kupillista kahvia. Ruokapaikoissa oli yhtä paljon ihmisiä kuin kaupoissa. Mentiin sitten heseen eikä ruoka sielläkään kyllä mitään varsinaista pikaruokaa ollut. Mutta lähti päänsärky.

Mummo voi nyt tästä katsoa, mihin lahjakortit tuhlattiin ;)

Ensin mentiin Po.P:ille. Tykästyin tuohon kevään uuteen väriin kyllä paljon. Netissä se näytti pinkiltä, mitä se onneksi ei ole. Ostettiin siis body, 2 housut, mekko, sukkahousut ja sukkia.


Sitten Seppälään. Veeran kokoa oli paljon alessa jäljellä joten aika paljon saatiin.


Viivillekin löytyi paljon.


Ja tässä Viian kasa. 


Apteekissa käynnin päätteeksi poikettiin vielä Lindexin kautta ja sieltä tarttui Matildalle muutama juttu. Nuo haaremihousut on ihanan pehmeää kangasta. Ne oli pakko ostaa vaikkeivät alessa olleetkaan. Muut oli puoleen hintaan.


Sokoksen lahjakortit tytöt käyttivät top model kamaan.Itselleni ostin yhden paidan ja kalenterin. Lidlistä haettiin myös 7 kassillista  ruokaa.4 kommenttia:

 1. Minä en löytänyt kaupungista kuin pari joulukoristetta ensi jouluksi. Mekin tehtiin viikon ruokaostokset lidlistä, niin ja hirveesti karkkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasten vaatemetsästyksessä oli niin iso homma ettei tullut katseltua itselle mitään "sillä silmällä". Kai sieltä olis löytynytkin jotain jos ois paremmin perehtynyt mutta ainakin pankkitili kiittää nyt. Mäkin ostin hirveesti karkkia. Synttärit tulossa.

   Poista
 2. Kyllä lahjakortti on parempi kuin vaatteita. Ja saa enemmän joulun jälkeen. Tulee myös tarpeellista ja sopivia. Ja säästyy mummo juoksuilta....Minä ostin eilen Seppälän alesta paitiksen, Kari vei sen tänään takaisin...onneksi on tuo oma pikku Seppälä. Ale tuotteet voi myös vaihtaa /palauttaa.

  VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)