tiistai 24. joulukuuta 2013

Jouluaatto. Osa1.

Matilda tuli eilen illalla flunssaan ja viime yönä nukuttiin aika huonosti. Aamulla kuulin että myös toinen joka porukkaan kuuluu, on sairastunut. Vatsatautiin. No sitten alkoi saman suuntaisia uutisia kuulua myös äitini luonta. Olin ja olen todella harmissani. On karmeaa sairastua vatsatautiin jouluaattona. 

Päivä on ollut kiva, vähän rasittavakin. Nyt kun on hetki omaa aikaa (ennenkuin flunssainen neiti taas herää kitisemään) niin ajattelin aloittaa tästä lahjapuolesta. Ei tarvitse siis alkaa vielä purkamaan kameran kuvia koneelle kun nämä löytyivät netistä.

Mikolle annoin lahjaksi Kalevalakorun rannekorun, samaa sarjaa kuin kaulakorunsa. Sekä Metallica kirjan&pipon ja Pantera t-paidan. Mieluisia taisivat olla, ja Mikko sai kyllä ennätyksellisen saaliin suklaata.Mikolta sain lahjaksi tatuoinnin jonka menen ottamaan ensi kuussa, sekä toivomani hupparin ja vielä on tulossa joku joka ei ehtinyt jouluksi. Uuuuu, jännitys jatkuu!


Lisäksi paketeistani löytyi Ultima Thulea, Kastehelmeä, Luhtalyhtyä, ihania käsitöitä (joista teen oman postauksensa). Finnkinon lahjalippuja 4kpl ja aivan erityisesti sydäntä lämmitti lahjakortti, jolla saa lunastaa lapselleen vahdin. Rahallisiakin lahjakortteja tupsahti tähän perheeseen lapsille 440€ edestä! Onkohan ne ihan niin kilttejä olleet ;) 


Ihania Annojakin sain. Ihan mun näköisiä. Jokaista lahjaa en tietenkään nyt ala luettelemaan. Tässä vain muutamat. Kaikki oli ihania ja kaikista huomasi, että oli oikeasti ajateltu että mistä lahjan saaja tykkää ja mikä on hänen näköistään. Konvehtien sijaan sain salmiakkisuklaata, isot tytöt olivat erityisen iloissaan tabletista ja Viia riemuitsi eritoten nukesta ja keittiötavaroistaan. Tuleva kodinhengetär, joka ensimmäisenä kysyi joulupukilta että toiko se hänen vauvalleen pienen vessanpöntön kun sitä toivottiin :D

Kuvat on pöllitty Anttilan, Luhdan, Prisman, EMP:n, Iittalan ja Kalevalakorun sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)