maanantai 9. joulukuuta 2013

Unikoulu, yöt 5 ja 6 (vissiin, sekosin jo laskuissa)

 Onko kaikki pinnasängyn pehmusteet yhtä perseestä kuin nää ikean? Eihän nää pysy yhtäään paikallaan.


Toissayö oli kauhea. Matilda kyllä nukahti ihan helposti mutta puolen yön aikaan alkanut kitinä äityi yhdeltä huudoksi ja sitä riitti neljään saakka. Seuraava päivä olisi voinut olla kauhea, mutta se oli ihana. Käytiin Matildan ja hänen Täskänsä kanssa Matkuksessa shoppailemassa. 


Ja olipa kivaa. Matilda oli oikein esimerkillisen kiltti shoppailija. Ja äiti sai ostettua melkeen kaikki puuttuneet joululahjat.

Ostin myös tällaisen paistopussin unipussin H&M:ltä ja viime yö meni tosi hyvin. Tietty pari havahtumista ja pientä käninää mutta sanoisinko että klo 21.30-9.00 on aika hyvin vain parilla pikku käninällä. Löytyi muutamia sisustusjuttujakin mutta niistäpä lisää huomenna!
4 kommenttia:

 1. Minä ostin aikoinaan ensimmäiselle lapselle brion sellaisen "kovan" vaahtomuovisen reunapehmusteen (tai mitä matskua liekkään) ja maksanut kyllä itsensä takaisin ja varsinkin säästänyt meikäläisen hermoja! ja ompa se kerennyt olemaan parilla kaverilla lainassakin ja edelleen pysyy paikoillaan kuin uusi. Että vinkki vinkki kaikille ensimmäistä lasta odottaville. Siisti kuosi pussissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, mä heivaan nää hiiteen (lue: myyn jollekin pahaa aavistamattomalle) ja ostan uudet. Piti kattoo pussiakin ikeasta mut onneks unohin, tuo on mageempi!

   Poista
  2. oisin voinut antaa omani, mutta on jossain lainassa... ne meinaan muistaakseni oli aika kalliita....

   Poista
  3. Näyttävät olevan. Edullisin jonka löysin semmoisena paksuna ja jossa oli maininta että pysyy hyvin paikoillaan, oli 42€ mutta Mikko lupasi sen tilata. Jotku ohuemmat oli jopa 59€!

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)