maanantai 15. joulukuuta 2014

Rocky Roadia

Huomenna on koulun joulujuhla. Viime vuonna lapset veivät opettajille lumiukkosoppaa. Tänä vuonna valmistin viemisiksi rocky roadia. Tykkään itse tästä älyttömästi. Suolapähkinän, vaahtokarkin ja Fazerin punaisen yhdistelmä on vain jotain niin hyvää. Tänä vuonna sekaan pääsi myös karkkikeppejä murskattuna.


Tältä näyttävät valmiina. Laitoin vielä kannet päälle ja jääkaappiin. Huomenna pakkaan ennen juhlaa ne vielä sellofaaniin.


Edit. Viime vuotisen reseptin voit lukea täältä.

8 kommenttia:

  1. Nam! Tää on niin hyvää!!! Viime vuonna tehtiin eka kertaa tätä postauksesi innoittamina ja sehän vei mennessään ihan kuus nolla :D Tästä tuli joulun ykkösherkku kertaheitolla ja takuulla tehdään tästä lähtien joka vuosi jouluna rocky roadia meilläkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Minäkin meinaan tehdä jouluksi ja parastahan tässä on tuo muunneltavuus.

      Poista
  2. Menee kokeiluun. Viimeksi tein vähän eri ohjeella Rocky roadia pojan synttäreille kesällä ison satsin- pari päivää synttäreiden jälkeen etsin sitä kuumeisesti jääkaapista, tuloksetta. Puhelu miehelle töihin tästä tärkeästä asiasta paljasti karun totuuden. Mies oli heittänyt kaiken em.herkun roskiin "koska se näytti niin epäilyttävältä, ei tätä kukaan varmaan enää syö" Ei taida ymmärtää raukka hyvän päälle :) tällä kertaa jemmaan parempaan piiloon tän herkun :)
    Kivaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. O-ou! Miehesi olisi kannattanut maistaa ennenkuin nakkasi roskiin. Mutta no....miehet!!! Laita ensi kerralla päälle lappu "ei saa heittää pois" :D

      Poista
  3. Heh, mä kanssa tein viikonloppuna ekaa kertaa ikinä rocky roadia ja just sain sen postauksen melkein valmiiksi. :D Tuli kyllä hyvää, uusi lemppariherkku löytyi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva :) Kiva katsoa mitä muut tähän keksivät laittaa sekaan, saa uusia ideoita :)

      Poista
  4. Uuuh, toi karkkikeppi on kyl varmasti tosi hyvä tossa! Täytyy munkin kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeileppas, ja minäkin kokeilen meidän jouluiseen satsiin lakuja joita sulla oli :)

      Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)