sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Jouluttaa


Torstai-iltana inspiroiduin vaihtamaan jouluverhot keittiön ikkunaan. Keittiön ikkuna on pihatielle päin ja kun tuo uusi verho on noin lyhyt niin tuntui että ollaan keittössä vähän tarjottimella. Ongelman ratkaisi Viian huoneesta keittiön ikkunaan siirretty valotähti. Kuten arvata saattaa, ei Viia ollut ratkaisusta mielissään vaan vaati tilalle itselleen uuden valosarjan ja sen myös sai.


Paketointihommissakin olen ollut eilen ja tänään. Ei ole kaikki vielä paketissa mutta tähän saakka ostetuista suurin osa. Postillahan on nyt tarjous, postipaketin lähetys 5€ ja aion sen hyödyntää. Onneksi lähetettävät lahjat ovat jo hyvällä mallilla.


Lasten lahjoista irrottelin tänäkin vuonna kaikki laput jo valmiiksi niin ei jää ne roskat enää jouluaatoksi siivottavaksi ja laput irroiteltaviksi. Meillä ainakin on tytöillä tapana kiireessä sitten repiä niitä lappuja itse irti ja pahimmassa tapauksessa uudessa vaatteessa on jo reikä ennenkuin se on ehtinyt kertaakaan päälle. 


Ja pitihän se kuusikin kaivaa varastosta ja laittaa jo esille kun sille oli kesäisen järjestyksenvaihdon vuoksi niin hyvä paikkakin. 


Kuusessa on vielä hyvin tilaa uusille koristeille joita meinasin ehtiä ostaa tai tehdä itse lisää. Lemppareita ovat nämä isäni kihlatun Viialle ostamat Kalevalakorun joulukoristeet joita Viia saa aina joka joulu uuden.


Toiset tämänhetkiset lempparit ovat nämä bambit työpaikalta. Nämä on edellisvuoden mallistoa ja tajusin vasta tänä vuonna haluavani ne joten en ehtinyt ostaa näitä kuin kaksi.


Niin, ja sitten on tämä. Kuusiterroristi. Meno ei ole paljoa Matildan ja joulukuusen välillä viime vuoteen nähden muuttunut. Paitsi nyt se ylettää ottamaan koristeita korkeammalta kuin viime vuonna. 


Kävin eilen Ikeassa ja sieltä mukaan tarttui taas tuollainen pieni pöytäkuusi. Täytyisi vielä kaivella sille sinkkiruukku esille. Hirveästi himottaisi viritellä vielä lisää jouluvaloja sisälle mutta katsotaan maltanko mieleni.


Olen syönyt eilen ja tänään kuin porsas. Äsken käytiin vielä Matildan poikaystävän 2v juhlissa herkuttelemassa ja olen niin täysi että nyt on suuntana sohva ja kutimet. Viimeinen villasukkapari tulossa ja sitten alkaa lapasten teko.


10 kommenttia:

 1. Oi onpas teillä jo jouluista. Täällä ei vielä ole mitään laitettu...muutama lahja on kyllä jo plakkarissa :). Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, tänään levittelin vielä lisää jouluhärpäkkeitä.

   Poista
 2. Nuo lahjapakettisi ovat kyllä kauniita! Täytyy itsekin yrittää panostaa tänä vuonna paketointiin sillä jokin pieni lisä siihen olisi kiva.

  VastaaPoista
 3. Oi, teillä on jo joulu aivan täysin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin taitaa olla :) Piparitalo puuttuu kyllä vielä :)

   Poista
 4. Ei hitsi. Pitäskö se kuusi meijänki laittaa ku pojat on jo kärttäny...hmm..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietysti laitatte, lapsillehan se on niin iso riemu että mitä aiemmin sen parempi.

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)