torstai 25. joulukuuta 2014

Lahjapostaus nro 1.

Viia oli kovin innokas esittelemään lahjaksi saamansa lelut kaikille. Paitsi sen koiran. Koska se koira oli nukkumassa. Nuken turvakaukalossa. Koska nuket oli vallanneet kehdon ja noh...täytyyhän sen koirankin jossain nukkua.

Tämä tässä on Little Live Pets perhonen. Ihan hauska kapistus. Hengailee tuossa alustassaan latautumassa (lataamo?) ja räpsyttelee siipiään. Mukana tuli imukuppi jonka voi kiinnittää vaikka ikkunaan ja perhosen saa siihen kiinni. Tunnustan. Ostin tämän koska halusin päästä itsekin leikkimään.


Ponit ovat kovasti Viian mieleen, niinkuin olivat minunkin mielilelujani pienenä.


Vankkureiden lisäksi Viia sai ponilinnan sekä pari My Little Pony hahmoa. Lelua kerrakseen ainakin äidin mielestä. Jostain syystä kammoksun näitä muovileluja. Tänäkin vuonna ostin lapsille enimmäkseen käyttötavaraa lahjaksi. Vaikka, nämä leluthan niitä lasten käyttötavaroita kai oikeasti ovat? Myöskin hinta näissä nyt pinnalla olevissa ponileluissa kirpaisee. Tuo linna taisi maksaa viitisen kymppiä ja minun mielestäni se on hirveästi tuosta määrästä muovia.


Luultavasti olisin jättänyt tuonkin ostamatta mikäli en olisi ollut 99% varma että tuolla kyllä tullaan leikkimään paljon. Viia on aika tarkka leikeistään ja muistaa kyllä siivota uudet aarteensa jonnekin tarpeeksi korkealle etteivät pikkusiskon näpit yltä leikkejä sotkemaan.

Lisäksi Viia sai vaatteita, kirjoja, pyyhkeen ym. Tytöt saivat myös 8 leffalippua sekä 400€ edestä lahjakortteja joten leffateatteri ja alennusmyynnit taitavat kutsua meitä tammikuussa.

Meillä on lapsilla ollut käytössä yksi tabletti, josta on ainainen kinastelu sovituista vuoroista huolimatta. Siitä oli näyttökin jo rikki. Isot saivat pukilta omat tabletit. Muut isojen lahjat olivat myös tätä käytännöllistä linjaa eli vaatteita, liinavaatteita jne. Varsinkin vanhin kasvaa niin vauhdilla (sen jalkakin on jo 38 ja kohta taitaa mennä pituudessa äidistä ohi?) että vaatteista alkoi olla jo suorastaan pulaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)