lauantai 25. lokakuuta 2014

DIY joulukalenteri

On ollut taas monta päivää hillitön vimma päästä väkertelemään jotain. Yks kaks sain idean alkaa tehdä lapsille joulukalenteria ja piti alkaa kaivella Pinterestiä sekä kaappeja millaiseen kalenteriin löytyisi tarpeita. Puinen henkari löytyi kaapista. Paperinarua, dymoteippiä ja Ikean numerolappujakin löytyi. Ruskeaa paperia piti lähteä iltamyöhään hakemaan työpaikalta. 

Tällainen siitä tuli.
Mielestäni aika kiva. Mikko kyllä totesi miesten tyyliin, että "ajattele paljonko olisit säästänyt aikaa kun olisit ostanut kaupasta". Mutkun sieltä ei saa tömmösiä!

13 kommenttia:

 1. on kyllä kiva, ihan tosi hieno ja hauska! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hauska idea! Olenkin miettinyt, miten joulukalenterin "luukut" saisi kivasti ripustettua seinälle, tässäpä ratkaisu :)

  VastaaPoista
 3. Tosi, tosi kiva :) Ihastelinkin juuri eilen Pinterestissä kaikkia erilaisia joulukalenteri-ideoita ja mietin sopivatko joulukalenterit kahden aikuisen talouteen :D kun olisi niin kiva värkätä jotain ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kyllä pitää aikuisillakin olla joulukalenterit, että ei muutakuin tekemään vaan. Olen joskus ostanut itselleni sellaisen kinder kalenterin.

   Poista
 4. Ihania pikku paketteja! Mulla on kalenteri vielä suunnitteluasteella, mutta joku tuollainen olis niin kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pinterestissä oli paljon hauskoja ideoita, löytyisiköhän sieltä jokin inspiroiva kuva.

   Poista
 5. Aivain ihastuttava kalenteri! :) Hauska idea laittaa paketit roikkumaan henkarista! Pitäisi itsekin askarrella jonkinnäköinen kalenteri pian. Minulle tuottaa enemmän ongelmia se mitä pakkaisi paketteihin.. Edellisinä vuosina meillä on ollut pojalle muumipurkkaa, rusinoita, tarroja, satunnainen suklaa jne. Nyt kun hänellä on vuosia kasassa jo kolme, myös paketin sisällöllä alkaa olemaan enemmän merkitystä. Onko ideoita tähän?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mun tytöt on 10, 9, 5 ja 1.5v. Kalenterissa on paperissa olevia suklaanamuja, tarroja, euron kipale maksaneita muistivihkoja muutama. Kyniä ja kumeja, teroitin, viivotin, heijastimia. Esim. tarravihkohan voisi tulla jostain alkupään paketista, siihen voisi sitten liimata kuukauden mittaan kalenterista välillä paljastuvia tarroja :)

   Poista
  2. Kiitos vinkeistä! Tänään ostoksille :)

   Poista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)