lauantai 18. huhtikuuta 2015

2v lahja

Matildan 2v lahja, nukkekoti,  saapui eilen. Vähän myöhässä, mutta kun oli vaikeuksia valita lahjaa. Tämän meinasin alunperin ostaa jo jouluksi mutta maltoin silloin mieleni. 


Nukkeja tuskin tullaan tässä nukkekodissa näkemään. Luulen että sinne muuttavat ponit. Taitaa olla sukuvika ettei barbit ole kiinnostaneet ainoatakaan neljästä tytöstäni. Toisaalta, onhan se ihan tyhmää edes olettaa että jotakuta kiinnostaisi leikkiä barbeilla/nukeilla koska on tyttö. 


Jonkin verran olen tutuilta saanut kommenttia tästä lastenhuoneen iloisesta harmaa/valkoinen/musta värityksestä seinissä, huonekaluissa ja tekstiileissä. Näistä kuvista alkaa nyt kuitenkin huomaamaan sen minkä itse jo tiesinkin. Lasten lelut ja tavarat ja lapset itse tuovat kyllä huoneeseen lisää värejä. Ei millään mahdu mun päähäni ajatus siitä, että kaiken lapsiin liittyvän pitäisi aina olla riemunkirjavaa. Ei tarvitse sisustaa pinkillä vaikka talossa 5 naista asuukin. Sitäpaitsi, onhan toisessa lastenhuoneessa keltainen seinä. Katso vaikka täältä.

3 kommenttia:

  1. Minusta tuo lastenhuone näyttää ihan kivalta noin ja hei arvaa mitä... Minäkään en leikkinyt pienenä barbeilla tai nukeilla ja nukkekodissa asusti kindereistä tulleet krokot. :) Ei joka tytön tarvitse barbeista taikka nukeista innostua. Se on ihan luonnollista.

    VastaaPoista
  2. Kaunis nukkekoti ja minusta huoneen väritys näyttää hyvältä. :)

    VastaaPoista

Kiitos, ilahdun kommenteista :)