torstai 24. heinäkuuta 2014

PäiviäJoskus on ihan omituisia päiviä. Kaikki pikku asiat tuntuvat pistävän vastaan ja menevän päin mäntyä. Usein se alkaa jo heti aamusta. Kuten eilen. Kahvinpuruja oli jäljellä ihan vähän. Niistä sai keitettyä kupillisen laihaa kahvia. Luulin eilen herätessäni että on torstai mutta kännykkäni kertoi karun totuuden. Näytössä luki keskiviikko. 

Postilaatikkoon tuli mekko jonka olin tilannut. Siitä oli yksi sauma auki. Lähdin viemään mekkoa postiin, mutta se jäi kotiin. Mentiin sitten kauppaan. Piti ostaa Viialle jokin valmisruoka koska oli jo kiirus syömään ja että voisin tehdä päivällisen vasta myöhemmin. Unohdin ostaa sen. Tämän huomasin vasta toisen kauppareissun jälkeen. Jouduin nimittäin kääntymään kotipihassa takaisin kun huomasin Matildan viskanneen hattunsa matkalle. Tietysti melkein kaupan pihaan, eikä yhtään lähemmäs. Matilda nukahti rattaisiin tuolla toisella reissulla, ennen ruokaa. Ja nukkui sen vuoksi vain 30min ja heräsi räkäisenä. 

Tänä aamuna taas Matilda oli alasti terassilla sen aikaa kun laitoin pyykkejä koneeseen. Kodinhoitohuoneen ikkunasta näkee terassille ja huomasinkin että tyttö hääri siellä kastelukannun kanssa. Kohta Viia alkaa huutaa "ei, älä tuo sitä tänne". Menen katsomaan. Matilda on kastelukannun kanssa sisällä ja Viia ilmoittaa että kannussa on mutaa. No eihän se mitään multaa ollut, vaan sontaa. Ja sitä sontaa oli Matildan lisäksi pitkin terassia. Oli kastelukannun nokalla sitä kaivanut ja levittänyt. Olin juuri eilen putsannut terassimatot. Kyllä aamulla kävi mielessä, että mahtaako päivästä tulla eilisen kaltainen. 

Mutta ihan kiva päivä meillä oli. Käytiin jätskillä ja uimassa. Treenatakin jaksoin helteestä huolimatta. Oikeastaan olen todella tyytyväinen siihen, miten olen jaksanut käydä lenkillä/kuulata/jumpata 6 päivänä viikossa vaikka olen niitä ihmisiä joiden elimistö ei pahemmin helteestä välitä.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)