maanantai 21. heinäkuuta 2014

Yksi lomapäivä


Tuijotukset ekassa kuvassa. Ne oottaa pääsevänsä uimaan. Siksi me käydään uimassa heti aamuhommien jälkeen. Matildaa kiinnostaa kahlailun sijaan enemmän laiturille juokseminen (jipii). Tietty kivet kourassa mennään niinkuin aina. Viivillä oli toissapäivänä lämpöä ja eilen vielä jäsensärkyä. En päästänyt uimaan.

Tuli tehtyä pitkästä aikaa kaikkien jämäruokien äitiä, pyttipannua. Se on kyllä huippuruoka. Siihen voi tunkea mitä vain. Tällä kertaa sinne meni lauantain ja sunnuntain keitettyjen perunoiden ja porkkanoiden jämät. Jauhelihapihvejä ja grillattua maissia lauantailta sekä loput munat kennosta. Ainoastaan nakkipaketin ostin kaupasta ja vihreitä linssejä keittelin lisukkeeksi. Kaikille maistui.

Viimeinen kuva on epätoivoinen albinokinttujen rusketusyritys Matildan päiväuniaikaan. Rusketun todella huonosti jaloista enkä oikein kyllä jaksaisi maata auringossakaan varttia pidempään. Ostin Doven asteittain ruskettavaa voidetta ja sitä jo eilen laitoinkin, kuten kuvasta EI huomaa :D

Päivä on mennyt suht nopeasti ihan näiden uimareissun, ruokaostosten, ruuanlaiton,puistoilun ja raivailun merkeissä, mutta olihan se taas mukava saada illaksi aikuinen kotiin. Sille voi puhua sitä aikuista, mikäli meidät jo sellaisiksi luetaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)