maanantai 2. syyskuuta 2013

Äh.

Se vähäkin inspiraatio maalaamiseen katosi maalin uuden koostumuksen myötä. Entisellä hyytelömäisellä valkolakalla maalaaminen kun oli ihan ok puuhaa mut tämä uusi vesimäinen koostumus tekee siitä kyllä inhottavaa. Kertaalleen sain ikkunan uloimmat osat maalattua eilen. Täytyy illalla toistaa se operaatio.

Ja kun maalaaminen ei nyt oikeen innosta niin olis mulla vielä 2 sänkyäkin maalattavana.


Eikö näytäkin ihanalta.....kaikki tavarat siirretty keskelle huonetta listoituksen ajaksi. Vasemman puoleinen sänky oli vasta hankittu jollekin mummolle mut se mummo oli kuollut (ei siihen sänkyyn, tarkastin asian :D) joten sänky saatiin ilmaiseksi ja tuon toisen äitini metsästi kirppikseltä 35€ hintaan. Ja se on ihan puusepällä teetetty. Kaiken lisäksi nämä samat tyypit toimittivat sängyt eilen pihaan saakka ja toi tullessaan jkl puolet edullisemmin hankitut lattialistat. Palvelu pelaa siis, kiitos vaan!


Listat on paikoillaan, niiden laitossa avitti pikku M:n kummi, meillä kun ei mitään jiirisahaa ole. 

Esikoinen ilahdutti äitiä illalla ja kävi keräämässä läheiseltä pellolta auringonkukkia. Huomaa ruokapöydän tyhjä keksipurkki. Joku ei ole täyttänyt sitä kun ei jaksa enää kuunnella jatkuvaa "saanko ottaa keksin"  -narinaa.


Asiasta kukkaruukkuun, vauva on tänään jo 5kk vanha joten luvassa oma kirjoitus viisikuisesta. Saatan ehtiä jo tänään sellaisen kirjoitella. Nyt valmistelemaan lounasta että päästään lenkin jälkeen nopeemmin syömään :) 

PS. Mä tykkään kun on jotain mitä odottaa ja nythän taas on! Huomenna kirppistelemään ihan uusille hoodeille ja sunnuntaina Ikeaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)