perjantai 27. syyskuuta 2013

Lidl

Jos käydään lasten mummolassa Laukaassa tai asioilla Jyväskylässä, käydään lähes aina samalla Lidlissä. Tänään käytiin hakemassa kalkkuna palvaamosta ja samalla reissulla pyörähdettiin taas tekemässä ruokaostokset. Meidän perheen ruokakustannukset on tippuneet lähes puolella näiden muiden menojen ohella tehtyjen Lidlin reissujen ansiosta.Mitä me sieltä ostetaan. No me ostetaan sieltä niitä juttuja jotka on huomattavasti halvempia kuin täällä.
Muutaman esimerkin mainitakseni:

Light Cola. Sitä meillä menee miehen kanssa tölkki tai kaksi päivässä per henki. Cola Zero maksaa täällä 1.09€ tölkki. Lidlin Light Cola 0,55€ tölkki. Ja tottahan toki saa täältäkin halvempaa kuin CocaCola Zero, esim. rainbow colaa, mutta se on niin pahaa ettei sitä juo susikaan. Hinnassa siis puolen säästö!
Maitoa. Hinta vaihtelee mutta yleensä siinä säästää 0,20€ per litra.
Kissanruokaa. 6 päkeissä ostettuna säästää n. kolmanneksen.
Sämpylöitä ja leipää. Lidlissä on todella hyvä paistotiski! Tuoreita sämpylöitä, leipiä, patonkeja ym. todella edullisesti. Jalkapallo&moniviljasämpylät taitaa olla meidän lemppareita sekä sellainen jyväpintainen ruisleipä.
Liha&Kana. Ostetaan usein ihan pakastimeen kun tulee sekin niin paljon halvemmaksi.
Juustoa. Siis ihan perus edamia alle 4€ iso köntti kun täällä se pienikin maksaa jo tuon.

Olipahan "rattoisa" paluumatka kun pikku tyttö parkui lähes koko matkan kahdesta tankkauksesta (vauvan, ei auton) huolimatta! Eilinen iltakin meni kitinöitä kuunnellessa. Toinen hammas on puhjennut, ehkäpä se siis syynä. En nyt muutakaan keksi.


"Joskus vaan harmittaa, niin!"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)