keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Rottinkikalustosta

Oon joskus sanonut ettei meille ikinä tule rottinkikalustoa. Kunnes sitten isällä lojui sellainen takkahuoneessa tarpeettomana. Pitihän se sieltä pelastaa. Sopiva paikkakin sille löytyi käytävästä kun puusohva siirtyi ruokapöydän ääreen.

Kalusto oli vähän ruman värinen. Ei sellainen vaalea vain aika lailla tummunut/kellastunut. 6 pulloa kolikolimaalia ja nyt näyttää kivemmalta!


Valmista ei tietenkään vielä ole. Haussa olisi jotain tuohon tuolin päälle. Harmaa talja olisi kiva. Ikeassa sellaista jo katsoinkin mutta näytti aika pieneltä. Ehkä se menisi jonkun kivan tyynyn kanssa? Ja tuohon seinällekin on tulossa jotain lisää. Joku juliste. Tai parikin. Olisi pari vaihtoehtoakin jo mielessä.

PS. Uusimmasta Kotivinkistä luin tällaisen "vinkin" että "älä kyllästytä mieltäsi blogien, Pinterestin ja Instagramin kuvatulvalla. Blogimaailma matkii ja seuraa jo itseään". Vaan empä samassa jutussa esitellyssä kodissa mitään niin ainutlaatuista huomannut mitä en olisi jo joko blogeissa tai pinterestissä nähnyt. Esim. ovi sängynpäätynä. Itse en ajattele lainkaan noin sillä saan ison osan inspiraatiostani juuri blogeista, Pinterestistä ja sisustuslehdistä. Kaikkea ei tarvitse suoraan matkia (eikä siinäkään mitään pahaa ole) vaan parhaat ideat usein saa soveltamalla jotain ideaa vähän omanlaisekseen. Minä ainakin lämpenen monille jutuille todella hitaasti joten eipä ole mikään ihme jos joku tänne kotiini hankkima juttu on jo jonkun mielestä niiiiin nähty tai niiiiin last season. Aivan sama. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, ilahdun kommenteista :)